Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIE într-o familie din Ocna Mureş. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu paramotorul în mare, în Spania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Durere fără margini într-o familie din Ocna Mureş. Un tânăr, aflat la muncă în Spania,  şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în mare, în timp ce zbura cu paramotorul. Pasionat de acest sport, tânărul a vrut să facă „o plimbare” deasupra mării însă din păcate acesta a „zburat”… la cer. Potrivit presei spaniole, nefericitul eveniment a avut loc în urmă cu o săptămână, dar trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit doar ieri, de către un pescar.

Incidentul a fost anunţat în aceeaşi zi în care a căzut în mare, iar Serviciul de Salvare Maritimă din Spania a efectuat căutări prin diferite mijloace, cu elicopterele, bărcile şi aparate speciale pentru a localiza corpul acestuia, însă toate sarcinile lor se pare că au fost în zadar.

Alexandru Ilie Căluşer, aşa se numea tânărul care vinerea trecută a plecat dintre noi, efectuând ultimul său zbor cu paramotorul. Avea, potrivit unui prieten apropiat, aproximativ 34-35 de ani şi era necăsătorit. Era plecat la muncă în Spania cu familia (fratele şi mama) de aproximativ trei ani, iar în timpul său liber adora să practice tot felul de sporturi extreme. Tânărul îşi posta mereu pe reţelele de socializare poze din aventurile lui cu parapanta.

Alexandru cu parapantaMesaje emoţionante de adio din partea prietenilor au început să apară deja pe reţelele de socializare:

„Asta ţi-a adus sfârşitul mult prea devreme. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească. Cu durere în suflet te plângem toţi cei apropiaţi”, este mesajul pe care l-a postat astăzi Păştină Lety Relu, însoţit de o imagine cu Alexandru cu parapanta.

„Un zbor frânt prea devreme, o inimă oprită prea curând! „, este un al mesaj postat pe reţeaua de socializare de un alt prieten apropiat.

Sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea