Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

TRAGEDIA de la ”Matei Balș”: Încă un pacient prins în incendiu a murit. Bilanțul deceselor a ajuns la 8 persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragedia de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală continuă să facă victime. O persoană în vârstă de 87 de ani, prinsă în incendiul de acum trei zile, a murit în spitalul în care fusese transferată.

În vârstă de 87 de ani, persoana era infectată cu noul coronavirus. În acest moment, bilanțul deceselor provocate de incendiul de la ”Matei Balș” a ajuns la 8 persoane.

Citește și: Câți oameni mai trebuie să ardă de vii în spitale? Câte unități medicale din Alba funcționează FĂRĂ autorizație de securitate la INCENDIU. Ce NEREGULI a descoperit ISU în urma controalelor

Reamintim că un incendiu de proporții a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 5.00 la Institutul Matei Balș din București. Au ars patru saloane de la parterul pavilionului V, iar peste 100 de persoane au fost evacuate.

Clădirea care a ars a fost construită în 1953 și  fost modernizată. Avea avizele necesare, iar cel mai recent control a fost efectuat în noiembrie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea