Rămâi conectat

Sport

Tradiția sportivă continuă în familia Suflețel! Nepotul Mihai Ioan, triplu campion național la powerlifting

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Despre familia Suflețel nu au rămas prea multe de dezvăluit după ce soții Emil și Margareta au devenit modele naționale la diversele concursuri la care participă, competiții dedicate veteranilor, curse pe care cei doi albaiulieni, în vârstă de peste 80 de ani, le încheie ținându-se de mână. Se spune că “așchia nu sare departe de trunchi” iar acest lucru este confirmat de nepotul Mihai Ioan. 

Astfel, la recenta ediție a Campionatului Național Powerlifting Împins din Culcat Clasic, în multitudinea de rezultate excelente reușite de competitorii din Alba, legitimați la CS Unirea Alba Iulia, Zamolxis Alba Iulia, CS Universitatea Alba Iulia sau Powerlifting Stremț, se remarcă și performanțele realizate de Suflețel junior. La puternica întrecere de forță de la Sânmartin (Bihor), Mihai Ioan Suflețel și-a trecut în cont realizări deosebite în cadrul categoriei de greutate 66 kilograme: locul întâi la seniori, locul întâi la juniori, locul întâi la Open juniori, în fapt trei distincții din metalul cel mai prețios. Albaiulianul în vârstă de 21 de ani a fost singurul dintre competitorii prezenți ce a a împins, neechipat, o greutate mai mare decât dublul greutății corporale (respectiv 132,5 kilograme, la 64,7 kilograme)!

Mihai Ioan Suflețel a avut rezultate notabile și anul trecut, la Campionatul Național de Împins din Culcat Clasic de la Băile Herculane, unde la categoria 74 kilograme a câștigat locul întâi la juniori și locul întâi la Open Juniori.

Practică powerliftingul de la 16 ani, ca amator, iar de trei ani a ajuns la Zamolxis Alba Iulia sub comanda antrenorului Ovidiu Pănăzan, căruia îi mulțumește în mod special pe această cale pentru sprijinul acordat în obținerea acestor rezultate.

Și cum din lanțul pasiunii pentru sport în familia Suflețel nu putea lipsi o verigă, mai menționăm un amănunt: Radu, fiul lui Emil și tatăl lui Mihai, este un împătimit antrenor și jucător de tenis de masă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna | CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna, CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne La finele unei săptămâni încărcate, cu trei jocuri pentru divizionarele terțe, sunt prevăzute întâlnirile etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 3. Toate conjudețenele evoluează sâmbătă, 11 mai, la ora 18.00, duelurile fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea