Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tipuri de femei cu care s-ar întâlni bărbaţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Părerile bărbaţilor sunt întotdeauna împărţite în ceea ce priveşte femeia din viaţa lor. Unii caută distracţie şi relaţii de scurtă durată, dorindu-şi să aibă alături femei sigure pe ele, independente şi sexy, alţii vor doar dragoste şi atenţie de la femei simple, feminine şi uneori supuse, pe când o parte dintre bărbaţi caută o femeie care ştie să fie feminină, dar vulgară în pat, timidă în public, însă senzuală în viaţa privată. Iată tipurile de femei plăcute şi curtate de bărbaţi:
lFemeia sensibilă
Femeia sensibilă este o persoană care caută atenţie şi alinare în braţele partenerului, are nevoie de sfaturi, de sprijin şi ajutor în perioadele dificile. Bărbaţii adoră acest tip de femeie deoarece este foarte feminină, îi face să se simtă utili şi iubiţi şi, cel mai important, în scurt timp devine dependentă de partenerul său.
lFemeia dulce
Dulcegăriile sunt întotdeauna binevenite în relaţii. Femeia dulce este o optimistă convinsă, prietenoasă cu toată lumea, deschisă la tot ce este nou şi tot timpul te face să zâmbeşti. Este genul de persoană pe care ai vrea să o ai tot timpul lângă tine pentru a-ţi ridica moralul şi a te face fericit.
lFemeia independentă
Bărbaţii urăsc să fie controlaţi şi supravegheaţi, aşa că sunt tot timpul în căutarea unei femei asemănătoare lor: independentă, plină de viaţă şi căreia îi place să se bucure singură de beneficiile vieţii. De cele mai multe ori, bărbatul alege acest tip de femeie pe termen scurt şi, imediat cum se îndrăgosteşte de ea, renunţă cu usurinţă la relaţie, fiindu-i teamă să nu fie rănit.
lFemeia inteligentă
Femeia inteligentă reprezintă tipul de persoană cu care ai vrea să îţi petreci ore în şir discutând. Aceasta îşi cunoaşte limitele, ştie să întreţină conversaţii pe diferite teme şi este foarte politicoasă şi modestă, în ciuda experienţelor şi cunoştinţelor sale intelectuale.
lFemeia expansivă
Sociabilă, exuberantă, glumeaţă şi vorbăreaţă. Cam astea ar fi cele mai importante calităţi ale femeii expansive. Aceasta reuşeşte de fiecare dată să înveselească până şi cel mai trist om, ştie cum să căştige încrederea prietenilor şi alături de ea nu te plictiseşti niciodată.
lFemeia “cel mai bun prieten”
Pe lângă prietenii de bere, bărbatul are nevoie şi de o “femeie prieten”, căreia să îi împărtăşească secretele, de la care să primească sfaturi sau cu care să bârfească amicii sau cunoscuţii. Cel mai bine ar fi dacă acest tip de femeie ar fi chiar partenera sa, totul ar fi mult mai frumos: după o partidă de sex urmează un meci intens de fotbal.
lFemeia vulgară
Într-o relaţie sexul joacă un rol foarte important. Contează foarte mult ca femeia să ştie să se comporte atât în societate, cât şi în viaţa privată. Uneori, vulgaritatea este un lucru bun atâta timp cât este întâlnită doar între pereţii dormitorului. Femeia vulgară ştie să îşi satisfacă partenerul, uimeşte prin dezinvoltură şi senzualitate.
lFemeia familistă
Aceasta are nevoie de un partener stabil, căruia să i se dedice tot timpul, pe care să îl alinte şi de la care să primească atenţie. Ea se îndrăgosteşte destul de repede şi este rănită foarte uşor, fiind foarte sensibilă şi dedicată unei relaţii.
lFemeia sexy
Sâni plini, talie de viespe, fund bombat şi picioare lungi. Aceasta ar fi potretul femeii sexy, care îşi cunoaşte foarte bine atuurile fizice şi este conştientă de felul în care arată. De cele mai multe ori, acest tip de femeie caută un partener stabil, pe termen lung, care să o răsfeţe şi să o trateze precum o prinţesă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

Festivalul „Sus, sus, sus, la moți, la munte”, fără MOȚI: ”Foarte fain, dar din păcate fără nici un moț! Nici un specialist în folclor din zonă nu a fost invitat în juriu!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalul „Sus, sus, sus, la moți, la munte”, fără MOȚI: ”Foarte fain, dar din păcate fără nici un moț! Nici un specialist în folclor din zonă nu a fost invitat în juriu!”

Festivalul Național de Folclor „Sus, sus, sus, la moți, la munte”, ediția a XXXVI-a, se va desfășura în data de 1 octombrie 2023, de la ora 18:00, în piața „Avram Iancu” din Câmpeni. Deși chiar denumirea spune că evenimentul are loc în țara moților, se pare că nici un specialist în folclor din zonă nu va face parte din juriul concursului.

Maestrul Liviu Burz, tenor al Operei de Stat din Viena, originar din Câmpeni și cetățean de onoare al acestui oraș, a semnalat într-o postare pe pagina de socializare Facebook, faptul că nici un reprezentant al moților, specialist în folclor, nu va face parte din cei aleși să jurizeze concursul care se va desfășura duminică, 1 octombrie.

Elit - Gustul Desăvârșit

”Am văzut că pe data de întâi octombrie va avea loc la Câmpeni festivalul ”Sus, sus, sus, la moți, la munte”. Foarte fain, dar din păcate fără nici un moț! Din câte am înțeles, nici un specialist în folclor din zona noastră nu a fost invitat în juriu! Trist! Foarte trist!

Este festivalul orașului Câmpeni! (Totuși). Am văzut că o să vină cineva din Alba Iulia să organizeze acest eveniment! Foarte ciudat!”, a scris Liviu Burz.

Postarea maestrului din Câmpeni nu a rămas fără ecou, zeci de locuitori din zonă  susținându-i punctul de vedere.

21 de concurenți din peste 10 județe ale țării vor concura pentru obținerea Marelui Premiu al Concursului național de interpretare ,,Sus, sus, sus, la moți, la munte”. Concursul va fi jurizat de personalități marcante ale României, care, prin activitatea susținută din ultimele decenii, au contribuit și contribuie substanțial la promovarea, valorificarea și conservarea elementelor de patrimoniu cultural imaterial:

ELISE STAN, etnomuzicolog, realizator și producător de emisiuni folclorice la Televiziunea Română, membru în juriul talent-show-ului ,,Vedeta populară” – TVR1.

ROXANA GIBESCU, doctor în muzică, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, etnomuzicolog, reprezentant al Casei de Discuri Electrecord.

În recital, Grupul tradițional de tulnicărese MOAȚELE DIN CÂMPENI, ANSAMBLUL FOLCLORIC AL JUDEȚULUI ALBA, dirijor Alexandru Pal, alături de soliștii vocali ROXANA RECHE, FLORICICA MOGA, DORINA NARIȚA, NICOLAE PLUTĂ, IOANA CIOREA, MIRELA MĂNESCU-FELEA și LEONTINA FĂRCAȘ.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| La un pas de TRAGEDIE, în Alba Iulia: Un șofer „kamikaze” a ignorat semnul „cedează trecerea”, la o intersecție din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| La un pas de TRAGEDIE, în Alba Iulia: Un șofer „kamikaze” a ignorat semnul „cedează trecerea”, la o intersecție din municipiu

Un albaiulian s-a aflat la un pas de a accident, într-o intersecție din Alba Iulia, după ce un șofer a ignorat orice regulă a traficului și nu a oprit la semnul „Cedează trecerea”, pentru a-i oferi prioritate.

Incidentul s-a petrecut la intersecția dintre strada Vasile Alecsandri și strada Petru Maior.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cetățeanul care s-a aflat la un pas de a fi lovit a surprins incidentul, cu ajutorul unei camere de bord, și l-a postat pe grupul INFO TRAFIC jud. Alba.

„Cedează trecerea” adică acel indicator care e cu vârful în jos…

La întâlnirea acestui indicator, conducătorul auto este obligat să reducă viteza și să se asigure că pe drumul prioritar nu circulă autovehicule, și abia apoi poate să pătrundă în intersecție”, a transmis autorul postării.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Pisici otrăvite cu antigel, în cartierul Lipoveni, din Alba Iulia: ”Într-o lună ne-au murit două animale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Pisici otrăvite cu antigel, în cartierul Lipoveni, din Alba Iulia: ”Într-o lună ne-au murit două animale”

Mai multe pisici au murit în ultimele săptămâni în cartierul Lipoveni din Alba Iulia, cel mai probabil în urma otrăvirii intenționate cu antigel.

Cazul a fost semnalat de un cititor ziarulunirea.ro, care în mai puțin de o lună a pierdut două feline, ambele cu simptome de otrăvire cu antigel.

Elit - Gustul Desăvârșit

Micile animale aveau arsuri grave în cavitatea bucală, ca urmare a ceea ce pare a fi o acțiune de otrăvire concentrată.

Potrivit martorilor, ar fi vorba despre mai multe pisici otrăvite în zonă. Cel mai recent caz a ajuns în weekend la o clinică veterinară din Deva, în speranța că animalul mai poate fi salvat. Din nefericire, eforturile veterinarilor au fost în zadar, pisica nu a supraviețuit.

Nu se știe câte pisici otrăvite sunt în cartier, iar numărul felinelor să fie mult mai mare, ținând cont că în zonă trăiesc și animale fără stăpân, unele dintre ele refugiindu-se în zone greu accesibile, unde e posibil să fi murit.

Stăpânul pisicii otrăvite a declarat pentru ziarulunire.ro că în urma analizelor efectuate la clinica din județul Hunedoara a reieșit că felina a fost otrăvită într-adevăr cu antigel. În baza rezultatelor obținute, acesta urmează să depună și o plângere la Poliția Animalelor, în speranța că vor fi luate măsuri, iar vinovatul va fi tras la răspundere pentru faptele sale.

În România, uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, constituie infracţiune şi se va pedepsi cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Conform unor studii majoritatea cazurilor de otrăvire la animale este cauzat de consumul de antigel. Acesta poate să fie accidental, dar din păcate sunt destul de frecvente și cazurile de otrăvire voită, premeditată.

Majoritatea antigelurilor comercializate conțin etilenglicol, o substanță extrem de toxică pentru orice animal, inclusiv pentru om.

Odată ingerat cauzează insuficienţă renală ireversibilă care în cele mai multe cazuri duce la moarte în doar câteva zile.

În cazul intoxicației cu etilenglicol se pot delimita 3 faze:

-în primele ore (1-12 ore) animalul este letargic, dezorientat, amețit.
-la 12-24 de ore de la ingerare aparent își revine
-după o zi începe să mainfeste semnele insuficienței renale: consumă multă apă, urinează des și mult, vomită, devine foarte letargic. În final manifestă semne nervoase, tremură sau chiar are convulsii, după care intră într-o stare comatoasă și în final moare.

Ce este de făcut?

Dacă ați văzut animalul lingând antigel, adresați-vă imediat medicului veterinar! Primele ore sunt critice pentru salvarea animalului! Cât mai repede trebuie indusă voma pentru a elimina substanța toxică din stomac. Tratamentul cu antidot specific este eficient doar dacă este administrat în primele 3-5 ore. După trecerea acestui timp critic încep să se formeze cristalele tipice, care deteriorează ireversibil rinichii.

În cazul în care trece mai mult timp de la ingerarea “otrăvii” tratamentul este foarte dificil și în cele mai multe cazuri fără nici un rezultat, fără dializă practic nu au șanse de supraviețuire.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare