Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tipuri de femei cu care s-ar întâlni bărbaţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Părerile bărbaţilor sunt întotdeauna împărţite în ceea ce priveşte femeia din viaţa lor. Unii caută distracţie şi relaţii de scurtă durată, dorindu-şi să aibă alături femei sigure pe ele, independente şi sexy, alţii vor doar dragoste şi atenţie de la femei simple, feminine şi uneori supuse, pe când o parte dintre bărbaţi caută o femeie care ştie să fie feminină, dar vulgară în pat, timidă în public, însă senzuală în viaţa privată. Iată tipurile de femei plăcute şi curtate de bărbaţi:
lFemeia sensibilă
Femeia sensibilă este o persoană care caută atenţie şi alinare în braţele partenerului, are nevoie de sfaturi, de sprijin şi ajutor în perioadele dificile. Bărbaţii adoră acest tip de femeie deoarece este foarte feminină, îi face să se simtă utili şi iubiţi şi, cel mai important, în scurt timp devine dependentă de partenerul său.
lFemeia dulce
Dulcegăriile sunt întotdeauna binevenite în relaţii. Femeia dulce este o optimistă convinsă, prietenoasă cu toată lumea, deschisă la tot ce este nou şi tot timpul te face să zâmbeşti. Este genul de persoană pe care ai vrea să o ai tot timpul lângă tine pentru a-ţi ridica moralul şi a te face fericit.
lFemeia independentă
Bărbaţii urăsc să fie controlaţi şi supravegheaţi, aşa că sunt tot timpul în căutarea unei femei asemănătoare lor: independentă, plină de viaţă şi căreia îi place să se bucure singură de beneficiile vieţii. De cele mai multe ori, bărbatul alege acest tip de femeie pe termen scurt şi, imediat cum se îndrăgosteşte de ea, renunţă cu usurinţă la relaţie, fiindu-i teamă să nu fie rănit.
lFemeia inteligentă
Femeia inteligentă reprezintă tipul de persoană cu care ai vrea să îţi petreci ore în şir discutând. Aceasta îşi cunoaşte limitele, ştie să întreţină conversaţii pe diferite teme şi este foarte politicoasă şi modestă, în ciuda experienţelor şi cunoştinţelor sale intelectuale.
lFemeia expansivă
Sociabilă, exuberantă, glumeaţă şi vorbăreaţă. Cam astea ar fi cele mai importante calităţi ale femeii expansive. Aceasta reuşeşte de fiecare dată să înveselească până şi cel mai trist om, ştie cum să căştige încrederea prietenilor şi alături de ea nu te plictiseşti niciodată.
lFemeia “cel mai bun prieten”
Pe lângă prietenii de bere, bărbatul are nevoie şi de o “femeie prieten”, căreia să îi împărtăşească secretele, de la care să primească sfaturi sau cu care să bârfească amicii sau cunoscuţii. Cel mai bine ar fi dacă acest tip de femeie ar fi chiar partenera sa, totul ar fi mult mai frumos: după o partidă de sex urmează un meci intens de fotbal.
lFemeia vulgară
Într-o relaţie sexul joacă un rol foarte important. Contează foarte mult ca femeia să ştie să se comporte atât în societate, cât şi în viaţa privată. Uneori, vulgaritatea este un lucru bun atâta timp cât este întâlnită doar între pereţii dormitorului. Femeia vulgară ştie să îşi satisfacă partenerul, uimeşte prin dezinvoltură şi senzualitate.
lFemeia familistă
Aceasta are nevoie de un partener stabil, căruia să i se dedice tot timpul, pe care să îl alinte şi de la care să primească atenţie. Ea se îndrăgosteşte destul de repede şi este rănită foarte uşor, fiind foarte sensibilă şi dedicată unei relaţii.
lFemeia sexy
Sâni plini, talie de viespe, fund bombat şi picioare lungi. Aceasta ar fi potretul femeii sexy, care îşi cunoaşte foarte bine atuurile fizice şi este conştientă de felul în care arată. De cele mai multe ori, acest tip de femeie caută un partener stabil, pe termen lung, care să o răsfeţe şi să o trateze precum o prinţesă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Urme de URS în Alba, în preajma unui punct de interes pentru turiști: Al doilea set de urme într-o săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urme de URS în Alba, în preajma unui punct de interes pentru turiști: Al doilea set de urme într-o săptămână

Urmele unui urs de dimensiuni generoase au fost găsite în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, în apropiere de o localitate din Alba.

Un bărbat a postat în mediul online o imagine cu urma acestui animal, care ar fi dat târcoale în zona Piatra Caprei, lângă satul Feneș, în apropiere de Zlatna.

Elit - Gustul Desăvârșit

CITEȘTE ȘI: URME DE URS, fotografiate într-o zonă turistică din Alba. Bărbat: „Viața vă poate fi în pericol”

În urmă cu mai bine de o săptămână, un localnic a semnalat prezența unui urs în aproprierea aceluiași obiectiv, intens circulat de iubitorii de aer liber.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Circulație ÎNGREUNATĂ la ieșirea din Alba Iulia spre Ciugud: Zeci de mașini așteaptă la trecerea de cale ferată

Culda Ionică

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Circulație ÎNGREUNATĂ la ieșirea din Alba Iulia spre Ciugud: Zeci de mașini așteaptă la trecerea de cale ferată

Mai multe mașini așteaptă în dimineața de astăzi, 5 octombrie, la bariera căii ferate situată la ieșirea din Alba Iulia înspre Ciugud.

În fotografiile postate pe o rețea de socializare de către o femeie, se vede cum mașiniile așteaptă preț de câteva zeci de minute pentru a-și putea continua drumul.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemene, potrivit aceleași femei șoferii sunt furioși pentru timpul de așteptare enorm ca să iasă din municipiu.

Mai mult, traficul rutier este în prezent îngreunat în județul nostru din cauza codului galben de ceață valabil până la ora 09:00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Culda Ionică

Publicat

în

Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,Dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Câteva străzi din municipiul Alba Iulia arată ca în urma unor ,,bombardamente”, așa cum reiese și din mai multe fotografii publicate pe internet.

Imaginiile cu străzile distruse au apărut în mediul online, puse de către Nicolae Bumbu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit acestuia, drumurile se află în situația asta datorită celor care au lucrat la conductele de gaz, lăsându-le într-o situație deplorabilă.

În imaginile publicate în mediul online se vede cum dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar, trecătorii fiind nevoiți să le ocolească pentru a circula pe stradă.

De asemenea, și în stratul de asfalt s-au format gropi care sunt acoperite doar cu niște pietriș, spre indignarea celor care locuiesc în cartier.

Aceste străzi se află în zona magazinului „Dedeman” în cartierul denumit ,, Lumea nouă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea