Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tipuri de bărbaţi de evitat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pentru a nu îţi plânge în pumni şi a te trezi singură în urma unei relaţii ratate, trebuie să înveţi cum să stai departe de bărbaţii care te pot face să suferi. Există tipuri de care e bine să te fereşti:
lBărbatul misogin – Misogin nu trebuie considerat doar bărbatul care nu suportă să stea în preajma femeilor şi le urăşte. Există numeroşi “masculi” care se simt atraşi de femei, însă merg pe acelaşi principiu: femeia trebuie să facă mâncare, curat, să spele vasele, să se supună partenerului de viaţă. Misoginism se referă la toţi bărbaţii care tratează femeia ca pe un obiect, căruia nu îi pasă de sentimentele ei, este indiferent în relaţie, nu oferă explicaţii şi vrea doar independenţă. Şansele să poţi schimba un astfel de bărbat sunt destul de mici, aşa că ar fi mai bine să stai departe de el pentru a nu suferi mai târziu.
lBărbatul agresiv – La început dă dovadă de gelozie, lucru care te poate încânta, considerând că este din cauză faptului că ţine la tine şi vrea să te protejeze. Însă, mai târziu, odată cu trecerea timpului, îşi arată adevărata faţă şi devine extrem de posesiv şi de agresiv, îngrădindu-ţi libertatea. Îţi interzice să îţi mai suni prietenele, să ieşi în oraş fără el, să te îmbraci provocator sau să te aranjezi. Fereşte-te de un astfel de bărbat deoarece poate fi în stare de orice în situaţiile de criză şi singura care va avea de suferit vei fi tot tu. Nu încerca să îl schimbi deoarece cu siguranţă efortul tău va fi în zadar şi vei rămâne cu un gust amar după despărţire.
lBărbatul infidel – Cine îşi doreşte un bărbat care umblă şi după alte femei? Fie că este un Don Juan sau doar îi place să flirteze cu altele, ar fi mai bine dacă ai încerca să păstrezi doar o relaţie de prietenie între tine şi un astfel de bărbat. Există bărbaţi care, chiar şi dacă aspectul fizic nu îi ajută foarte mult, au mare încredere în ei şi reuşesc să cucerească o femeie doar cu un zâmbet. Chiar dacă reuşeşti să îl ţii pe acest bărbat lângă tine pentru o vreme, fii sigură ca într-un final vei avea parte de surprize neplăcute deoarece interesul lui faţă de femei va rămâne neschimbat pe parcursul relaţiei. Îi place feminitatea doamnelor, să se uite după altele şi să se laude cu farmecul lui de veşnic cuceritor.
lBărbatul veşnic copil – Odată cu adolescenţa, un bărbat ar trebui să se detaşeze de mama lui, între aceştia existând doar sentimentul de dragoste şi de respect reciproc. Aprecierea şi ataşarea de mamă este total diferită de dependenţa de părinţi. Bărbatul care încă nu s-a maturizat poate fi egoist, alintat, iresponsabil şi foarte apropiat de mama sa. Ceea ce defineşte cel mai mult acest tip de bărbat este faptul că el nu caută neapărat o iubită sau o parteneră, ci mai degrabă o femeie – mamă, care să aibă grijă de el, să îl dădăceasă, să îl sprijine, să îl răsfeţe şi să îl crească în continuare. Degeaba încerci să îl schimbi, vrând cu orice preţ să îl transformi într-un bărbat adevărat. Este posibil ca rezultatele să nu fie cele la care ai visat, el să ajungă să te urască pentru că încerci să îi distrugi relaţia cu mama, iar tu să ajungi singură, îndrăgostită şi părăsită.
lBarbatul neîngrijit – Bărbatul care este certat cu igiena poate fi considerat o persoană leneşă, murdară. Chiar şi faptul că este dezordonat, îşi aruncă şosetele prin casă, lasă vasele murdare în chiuvetă pentru o săptămână sau îi este greu să aspire şi să spele hainele, îl poate da de gol. Cum descoperi un astfel de bărbat? Este simplu: după felul în care se îmbracă (hainele şifonate), după dezordinea de la el din casă sau după lenea pe care o manifestă în momentul în care îi ceri să se tundă sau să renunţe la barbă. Chiar dacă un bărbat neîngrijit poate avea un aer misterios şi este uşor neglijent, lucru care te atrage, este mai bine să scapi de el deoarece, în timp, lipsa igienei corporale devine o problemă destul de gravă.
lBărbatul incult – În această secţiune facem referire strict la modul de educaţie, neavând în vedere planul financiar. Oricum, foarte mulţi bărbaţi care de-abia ştiu să scrie corect în limba maternă, au ajuns să câştige sume enorme de bani, să conducă maşini luxoase şi să se bucure de fete frumoase. Nu este vorba nici despre cât timp a petrecut pe băncile şcolii, ci doar despre cei care îşi zic “boşi” sau vorbesc despre ei la persoana a III a, se laudă cu stilul lor de viaţă, folosesc apelative precum “scumpo”, “prinţeso”, “păpuşo” pentru a atrage atenţia femeilor, se îmbracă în haine kitchoase, sunt foarte mândri de viaţă şi de toţi prietenii lor, pe care îi numesc “fraţi” sau “tovarăşi” şi nu ştiu să facă nici măcar acordul între subiect şi predicat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| TRAFIC BLOCAT pe Strada Toporașilor din Alba Iulia: Un cablu de telecomunicații a căzut pe carosabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAFIC BLOCAT pe Strada Toporașilor din Alba Iulia: Un cablu de telecomunicații a căzut pe carosabil

Traficul rutier este blocat pe Strada Toporașilor din Alba Iulia, din cauza unui cablu de telecomunicații care a căzut pe carosabil.

Așa cum se poate observa și din fotografiile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferii au avut parte de o adevărată surpriză în cursul zilei de astăzi, 29 septembrie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mașinile nu pot circula din intersecția cu Bulevardul Revoluției, ca și consecință a acestui eveniment.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Mistreții, de NEOPRIT în Apuseni: Locuitorii fac ,,nopții albe” pentru a-și apăra pământurile

Culda Ionică

Publicat

în

Mistreții, de NEOPRIT în Apuseni: Locuitorii fac ,,nopții albe” pentru a-și apăra pământurile

În comuna Gârda de Sus din județul Alba, cetățenii sunt indignați cu privere la faptul că numărul atacurilor porcilor mistreți este în continuă creștere, iar autoritățile sunt nepăsătoare.

Un cititor ziarulunirea.ro a declarat că pământurile din localitate sunt distruse, aceștia fiind lăsați fără hrană pentru animale, singura lor sursă de venit.

Elit - Gustul Desăvârșit

Localnicii se întreabă:,,Oare cine va suporta despăgubirile? Va fi cineva răspunzător pentru acest dezastru aducător de și mai multă sărăcie, în perioadă de criză și prețuri tot mai mari?”

Problema cu porcii mistreți nu este actuală, oamenii având probleme de câțiva ani de zile cu aceștia, întrebându-se frecvent: ,, Sunt mai importante animalele sălbatice decât oamenii, într-o Românie a secolului 21?„.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Kaufland-Grill Alba Iulia s-a redeschis, după ce DSP Alba a decis suspendarea activității: Trei oameni au ajuns la urgențe din cauza toxiinfecției alimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Kaufland-Grill Alba Iulia s-a redeschis, după ce DSP Alba a decis suspendarea activității: Trei oameni au ajuns la urgențe din cauza toxiinfecției alimentare

Kaufland Grill s-a redeschis în cursul săptămânii trecute după ce, în urma unui control făcut de inspectorii DSP Alba, s-a decis suspendarea activității, din cauza neregulilor descoperite.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj în care prezintă experiența extrem de neplăcută prin care a trecut.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cititorul a relatat faptul că a achiziționat un pui rotisat din cadrul restaurantului de tip fast-food, iar două persoane din cele trei care au mâncat din acesta au ajuns la spital, fiind diagnosticate cu toxiinfecție alimentară.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Grill din Alba Iulia, închis după ce două persoane au ajuns la URGENȚE. Ce deficiențe au găsit inspectorii

Informarea de presă emisă de DSP ALBA

În urma controlului mixt întreprins miercuri la un punct de tip fast-food situat pe raza municipiului Alba Iulia, aparținând unui lanț de supermarket-uri, inspectorii DSP Alba au încheiat vineri, 16 septembrie 2022, un proces-verbal de constatare a condițiilor igienico-sanitare.

Procesul-verbal a fost încheiat în urma obținerii rezultatelor de laborator pentru probele recoltate de la unitatea menționată. Au fost recoltate teste de sanitație atât de pe suprafețe cât și de pe tegumente iar conform buletinului de analiză emis azi, 16 septembrie a.c., de către Laboratorul DSP Alba, au rezultat necorespunzătoare un număr de 9 teste recoltate atât de pe suprafețe, obiecte cât și de pe mâinile angajatei.

CITEȘTE ȘI: AMENDĂ de 10.000 de lei pentru Kaufland Alba Iulia, din partea CJPC Alba, după ce două persoane au ajuns la URGENȚE

Pentru rezultatele neconforme a testelor de sanitație și a nerespectării operațiunilor de curățenie și dezinfecție în condițiile stabilite de normele igienico-sanitare în vigoare și nerespectarea regulilor de igienă individuală în tot timpul programului de lucru de către personalul din sectorul alimentar, deoarece se consideră un risc pentru sănătatea publică, se suspendă temporar activitatea fast-food-ului (rotiserie) și se sancționează cu amendă contravențională persoană juridică în valoare de 16.000 de lei și sancțiune complementară suspendarea temporară a activiății începând cu data de 16.09.2022. Reluarea activității se va face doar cu acordul DSP – Serviciul de Control în Sănătate Publică Alba după constatarea remedierii deficiențelor.

Revenirea la muncă a personalului care își desfășoară activitatea în acest secgtor (fast-food rotiserie) se va face doar cu avizul medicului de medicina muncii. De asemenea, se impune igienizarea și dezinfecția spațiului în care își desfășoară activitatea unitatea menționată, a echipamentelor, utilajelor și ustensilelor cu repetarea testelor de sanitație recoltate de către personal de specialitate din cadrul DSP Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea