Rămâi conectat

Cultură Educație

Tinerii albaiulieni s-au distrat la „Halloween Party” de la Allegria

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Sâmbătă noaptea, Clubul Allegria din centrul municipiului Alba Iulia a fost luat cu asalt de tinerii dornici de distracţie, iar „Halloween Party” a fost un prilej cât se poate de nimerit de a-şi etala şi costumaţiile sau măştile, atât unele hidoase, specifice sărbătorii, cât şi unele de carnaval. Participanţii s-au putut întâlni pe ringul de dans cu fantome, oameni primitivi, vrăjitoare, Moartea, mumii, vampiri, pisici negre, dar şi cu Batman, sultani, deţinuţi, soldaţi romani, marinari ori dansatoare sau chiar cu Contele Dracula, întruchipat de reprezentantul Clubului Allegria, Vlad Steau. A fost un chef monstru, tineretul albaiulian găsindu-şi locul potrivit pentru petrecerea unui week-end special, club în care vor reveni cu plăcere. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Profesorul Adrian Simion, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Mațian” Alba Iulia, printre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Adrian Simion, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Mațian” Alba Iulia, printre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” Simion Constantin Adrian este profesor de istorie și cultură civică și, din 2021, director al Centrului Județean de Excelență Alba. Dascălul se numără printre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea