Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ţigările se scumpesc mai devreme cu trei luni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veşti proaste pentru fumători. Guvernul a decis ca accizele la ţigări să fie majorate cu trei luni mai repede decât până acum. Calendarul majorării accizelor prevedea scumpirea ţigaretelor la data de 1 iulie, însă anul acesta viciul va fi mai scump începând cu 1 aprilie.

Conform unui proiect de ordonanţă pentru modificarea Codului Fiscal, accizele se vor majora în fiecare an la data de 1 aprilie, nu la 1 iulie cum era prevăzut până acum.

Documentul mai stabileşte că pentru bere va fi aplicată o acciză mai mare, de 0,8228 euro/hl/1 grad Plato (faţă de 0,748 euro în prezent) şi de 0,473 euro/hl/1 grad Plato pentru producătorii independenţi cu o capacitate de producţie anuală ce nu depăşeşte 200.000 de hectolitri (faţă de 0,43 euro în prezent).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea