Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tentativă de SUICID la Aiud, semnalată de către Interpol Washington. Ce tratament a primit tânărul de doar 17 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tentativă de suicid a fost prevenită de către polițiștii din județul Alba, cu ajutorul Interpol Washington și IPJ Alba.

La data de 11 octombrie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost semnalat, prin Centrul de Cooperare Polițieneasca – Biroul Interpol, cu privire la faptul că Interpol Washinton a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud, respectiv că o persoană ar fi solicitat ajutor, prin intermediul unui site de consiliere psihologică, inducând astfel ideea că ar dori să se sinucidă.

La scurt timp, polițiștii din Aiud au identificat locația și pe un tânăr de 17 ani, care ar fi folosit contul de pe care a fost solicitat ajutor.

Acesta a fost invitat la sediul politiei unde, în prezența unuia dintre părinți, a fost consiliat și a recunoscut că a solicitat sprijin pe un site de consiliere psihologică, însă a precizat că nu are o intenție reală de a se sinucide. Polițiștii le-au recomandat părinților să apeleze la ajutorul unui medic specialist.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea