Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Tenismenul Robert Paștiu, din Cugir, locul I la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia”, competiție din cadrul Campionatului Național „Tenis 10”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tenismenul Robert Paștiu, din Cugir, locul I la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia”, competiție din cadrul Campionatului Național „Tenis 10”

Tenismenul Robert Paștiu, din Cugir, a obținut locul 1 la Turneul „Cupa Cetății Alba Iulia” la tenis de câmp, competiție din cadrul Campionatului Național „Tenis 10”.

Citește și: Emanuela Iliescu, elevă la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, mențiune la olimpiada de biologie, etapa județeană: ”Un prim pas către o posibilă carieră în medicină”

În data de 6 aprilie 2024, în municipiul Alba Iulia, a avut loc turneul de tenis de câmp rezervat juniorilor „Cupa Cetății Alba Iulia”, competiție în cadrul Campionatului Național „Tenis 10”.

La acest turneu, au fost prezenți sportivi din Alba Iulia, Sibiu, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Timișoara, Brașov și Oradea.

Tenismenul cugirean Robert Paștiu, în vârstă de 7 ani, legitimat la Cubul Sportiv Metalurgistul Cugir, înscris la categoria de vârstă 7 – 9 ani, a disputat 6 meciuri, la finalul cărora a obținut 6 victorii fără nici o înfrângere.

„Roberto” s-a calificat în marea finală a turneului din orașul „Marii Uniri”, câștigând la tie-break cu scorul de 11-9, în fața adversarului din Sibiu, obținând titlul de campion.

Următorul turneu la care va fi prezent Roberto, se va disputa în data de 11 – 12 mai 2024 la Cluj Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea