Rămâi conectat

Sport

Tenis: Eugen Vitan și Sebastian Anghel au câștigat prima ediție a Cupei Ambasador, organizată la Alba Iulia – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Eugen Vitan și Sebastian Anghel au câștigat prima ediție a Cupei Ambasador, organizată, sâmbătă și duminică, la Baza sportivă ”Tenis Pro Lincă” din Alba Iulia.

Cupa Ambasador Alba Iulia37Competiția s-a desfășurat la dublu masculin și au participat 24 de tenismeni de diferite vârste.

Locul secund a fost ocupat de Adrian Stanciu și Emil Oprița, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de două echipe, Radu Contor și Nicolae Lasc, respectiv de David Florea și Gabriel Lincă, deoarece finala mică nu s-a desfășurat.

Câștigătorii au primit diplome, medalii și premii în obiecte sportive.

Tiberiu Boțian, directorul competiției, a primit un trofeu de excelență pentru activitatea pe care o depune în slujba tenisului de câmp.

Sâmbătă au avut loc meciurile din grupe, iar duminică, sferturile, semifinalele și finala. Dan Sărmășan, organizator al evenimentului sportiv a precizat că a fost o competiție extraordinară de pe urma căreia toți participanții și mai ales sportul au avut de câștigat. Acesta a afirmat că turneul se va organiza și în anii următori.

Sponsorii competiției au fost compania Agra’s și Domeniile Boieru.

[nggallery id=858]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea