Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tendinţe primăvară-vară 2011 – Ţinute, accesorii şi pantofi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fiecare sezon ne pregăteşte o serie de surprize, fie când e vorba de modă, machiaj sau accesorii. Moda e versatilă, de aceea ultimele tendinţe trebuie să fie bifate pe lista de know-how pentru noul sezon. În sezonul de primăvară-vară pentru 2011 trebuie să ne concentrăm pe culori vii şi impriemuri florale. Ţinem diete, mergem la sală special pentru a îmbrăca acele rochii extrem de feminine care sunt un adevărat must-have al sezonului.
Tendinţele în ţinute
lRochii maxi – În fiecare sezon întâlnim două tendinţe care se îmbină într-un dans plăcut al stilului, lucru întâlnit şi de data aceasta. Rochia maxi şi transparentă, două trenduri-cheie ale sezonului, se combină şi creează un duo irezistibil.
lDantela – Da, dantela nu e o noutate în tendinţe, fiind prezentă în garderoba noastră de câteva sezoane. Influenţa dantelei pentru primăvara 2011 se observă mai mult într-un mod clasic, transformând mai mult texturile folosite într-o calitate cu aspect antic.
lCroşete şi macrame – Două texturi care îşi fac loc în tendinţele anului 2011: o renaştere a modei anilor ’70. E imposibil să nu-ţi reaminteşti de macrameurile făcute de bunica, de guleraşe, flori şi tot felul de aplicaţii la rochii şi haine. Da… la ele mă refeream, macrameurile care s-au teleportat în timp şi au dominat tendinţele sezonului.
lCiucuri – Câteodată un mic detaliu poate schimba un întreg element vestimentar. În primăvară, ciucurii vor fi cel mai întâlnit detaliu care va crea un efect de lux exotic. Fie că vor completa un stil military sau cu influenţe istorice, acest detaliu va fi exact ce îi trebuie unei ţinute să fie complexă.
lPantalonii evazaţi – Chiar dacă nu ne-am plictisit de pantalonii skinny şi de jeans, în scenă îşi fac apariţia glorios pantalonii evazaţi. Anii ’70 predomină în acest sezon după cum se poate observa şi uniforma trebuie să conţină pantaloni evazaţi.
lPantaloni largi – Un trend foarte chic, care îţi aminteşte de ţinutele pentru croazieră, însă pantalonii largi nu sunt pentru orice siluetă. Motivul ar fi că nu a fost niciodată un stil dominant pe străzile oraşelor. Fashionistele care îndrăznesc foarte mult vor privi acest trend ca fiind special conceput pentru ele. Deşi acest tip de pantaloni nu vor deveni semnătura stilului tău curând, nu trebuie omis faptul că sunt extrem de eleganţi şi stilish.
lPantaloni capri – Pentru fiecare trend există şi opusul. Aşa că, în primăvara-vara 2011, tendinţele permit şi o mică intruziune a pantalonilor capri care urmăresc uşor linia piciorului.
lRochii mai lungi în spate – Au fost văzute ca o alternativă a fustelor mini şi a celor maxi pentru un sezon primăvara-vară 2011 cu o atingere specială.
lDungi – Dungile sunt o parte dominantă a sezonului primăvara-vară 2011, regăsindu-se într-o gamă variată de teme. Nautica este tema cheie unde vom regăsi dungile cel mai preponderent, însă nu au ezitat să îşi pună amprenta şi pe alte teme-cheie ale sezonului.
lTopuri tăiate – În 2009 a fost anul în care ne-am focusat pe acest trend şi în 2011 revine. Topurile tăiate s-au lipit deja de sezonul cald şi au devenit o temă-cheie, ideale pentru zi şi party de vară.
Tendinţe în pantofi
În sezonul primăvară-vară 2011 vom putea vedea tendinţe reinterpretate ale anilor trecuţi, dar pantofi clogs şi cu toc mic vor invada străzile, transformându-le în catwalk-uri.
lClogs – Pantofii cu platformă de lemn, care nu par atât de uşor de asociat cu glamour sau cu moda practică. Însă în 2010 a calcat tendinţele în picioare şi de data aceasta şi-a înfipt bine tocul în rochia sezonului primăvară-vară.
lTocurile kitten – Cu un comeback controversat, tocurile kitten aduc un efect de sepia a anilor ’50 şi ’60, transformând stilul chic în ceva confortabil, dar sexy în acelaşi timp.
Tendinţe în accesorii
lOchelari de soare – Pentru primăvara 2011 trebuie să ai neapărat o astfel de pereche de ochelari vintage, a căror formă e inspirată din glamour-ul anilor ’50-’60.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea