Rămâi conectat

Sport

Telenovela golgheterului Romică David continuă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul a ajuns la Cuprirom Abrud via Europa Alba Iulia!

    Atacantul Romică David (23 ani), golgheterul Ligii a IV-a în turul campionatului cu 17 reuşite (pentru Cupriorm Abrud şi Europa Alba Iulia) a fost în această iarnă în mijlocul unei adevărate telenovele. Vârful a fost dorit de divizionara terţă CS Zlatna, unde s-a şi pregătit câteva zile, „europenii” şi-au dat acceptul pentru transfer, în virtutea colaborării între cele două cluburi, însă în cele din urmă, fotbalistul ce a evoluat ultimele 5 runde din prima parte a campionatului la Europa Alba Iulia va juca în primăvară la… Cuprirom Abrud.
„Gruparea de pe Ampoi îl putea legitima, dar fără
să-l folosească întrucât fotbalistul era la al treilea transfer într-un an competiţional. În consecinţă am decis ca Romică David să revină la Cuprirom Abrud, deoarece că în discuţie era şi naveta de la Baia de Arieş, rezultând o situaţie destul de neplăcută pentru toţi”, a comentat Liviu Coacăză, vicepreşedintele Europei Alba Iulia, formaţie clasată pe locul secund în Liga a IV-a. În acest context, astăzi, de la ora 11.00, echipa lui Alin Hancăş va susţine un meci de verificare în deplasare cu FC Hunedoara, formaţie pregătită de ex-uniristul Aurel Şunda, prilej cu care va fi testat şi portarul Budai (CS Zlatna). De asemenea, tot miercuri, dar de la ora 15.00, liderul celui de-al patrulea eşalon, CSO Cugir va întâlni sub Drăgana pe FC Cisnădie, preluată în această iarnă de albaiulianul Ştefan Fogoroşi.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea