Rămâi conectat

Curier Județean

Teatrul de păpuși „Prichindel” repornește proiectele din cadrul programului „Caravana cu Păpuși”. Spectacole adresate micilor spectatori din orașele și comunele județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește să pornească din nou la drum, derulând proiectele Vin artiștii! și Lecția de teatru, din cadrul Programului CARAVANA CU PĂPUȘI. Acestea se adresează micilor spectatori din orașele și comunele județului Alba. Primul spectacol pe care îl vom susține în afara municipiului va fi la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Sebeș.

Așadar, vineri, 14 august 2020, de la orele 9.00, echipa teatrului va susține pentru preșcolarii Grădiniței nr. 2 din Sebeș spectacolul „O poveste din lumea păpușilor”, regia Teodora Popa.

În ceea ce privește proiectul Lecția de teatru, vom poposi în mai multe localități ale județului: Vingard, Lunca Mureșului, Țelna, Ighiu, Bistra și Ciurdești. Ne bucură să ne alăturăm cu acest proiect inițiativei Asociației ovidiu.ro, aceea de a derula ateliere de vară în localitățile județului Alba.

Știm că suntem așteptați cu nerăbdare, la fel cum noi suntem nerăbdători să ajungem din nou în fața celor mici din școlile și grădinițele județului Alba.

Vă reamintim echipa care contribuie la realizarea spectacolului „O poveste din lumea păpușilor”: Teodora Popa – regizor artistic, Elena Ilaș – scenograf, Florin Lucian Marin – sculptor păpuși, Levente Szöcs – compozitor, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic, Tudor Cristian Popa, Iulian Costea și Teodora Popa – actori, Elena Madaras – regizor tehnic, Ovidiu Tămășan – operator de lumini, Călin Popa – maestru de lumini, Florin Andrea – maestru de sunet, Gheorghe Hațegan – mașinist, Mirela Tămășan – croitorie.

Suntem deschiși propunerilor de a prezenta proiectele teatrului în școlile/grădinițele de vară sau în spații neconvenționale din județ, dar care să țină cont de situația actuală, respectiv de respectarea tuturor regulilor impuse pe timpul stării de alertă.

Ne puteți transmite propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail: [email protected]
Partenerul nostru, în acest periplu teatral, este Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, care va distribui cu titlu gratuit, prin intermediul teatrului, cărți de literatură pentru copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea