Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Mihalț, reținut și cercetat de polițiști pentru furt şi distrugere – a ”dat lovitura” la o bancă din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat, cu operativitate, pe un tânăr ce a pătruns, prin efracţie, în incinta unei bănci din Alba Iulia şi a furat mai multe carduri şi un cititor de carduri bancare. Se pare că anterior acestei fapte, tânărul a distrus un aparat instalat într-o sală de jocuri. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

arestat preventivLa data de 20.09.2016, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe C.E., de 25 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de 19/20.09.2016.

Se pare că, în jurul orei 24.00, fiind în stare de ebrietate, tânărul ar fi spart gramul unei bănci situată în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia şi ar fi sustras mai multe carduri bancare precum şi un aparat electronic de tip „Card Reader”.

Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi noapte, anterior comiterii furtului, tânărul a distrus ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc, amplasat într-o sală de jocuri din acelaşi cartier al municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii au luat faţă de C.E., măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 septembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea