Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Tânăr din Gorj, DROGAT la volanul mașinii pe o stradă din Alba Iulia: S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un tânăr din Gorj a fost depistat de polițiști DROGAT la volanul mașinii pe o stradă din Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal.

La data de 21 ianuarie 2023, în jurul orei 20,00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un autoturism condus, pe B-dul Horea din municipiu, de un tânăr de 26 de ani, din Turceni, județul Gorj.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO FOTO: Târgul ONG-urilor în Șanțul de Vest al Cetății Alba Carolina. Evenimente socio-educative, în ultima zi din Săpămâna Națională a Voluntariatului

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Târgul ONG-urilor în Șanțul de Vest al Cetății Alba Carolina. Evenimente socio-educative, în ultima zi din Săpămâna Națională a Voluntariatului Astăzi este ulima zi din Săptămâna Națională a Voluntariatului, iar multe ONG-uri, grădinițe sau școli sunt în Șanțul de Vest al Cetății Alba Carolina pregătite cu multe activități socio-educative interesante. Demonstrații de robotică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea