Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia, reținut de polițiștii din Brașov. Și-a făcut plinul la mașină și a plecat fără să plătească

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Brașov în acest weekend pentru că dat țeapă unei benzinării. Și-a făcut plinul și a plecat în trombă fără să mai plătească carburantul.

Potrivit IPJ Brașov, incidentul  s-a petrecut în data de 9 august, când polițiștii Secţiei  5 Poliţie Brașov  au fost sesizați de angajata unei stații de carburanți, cu privire la faptul o persoană a alimentat  rezervorul unui autoturism cu combustibil în valoare de 347 lei, după care a plecat fără să achite contravaloarea carburantului.

Având toate datele necesare pentru a-l depista pe şoferul fugar, surprins oricum şi de camerele de supraveghere, oamenii legii l-au identificat și reținut pe albaiulian la scurt timp de la comiterea faptei.

„La scurt timp după sesizare, autoturismul respectiv a fost identificat şi oprit în trafic de poliţişti, pe strada Zizinului, iar conducătorul autoturismului, un tînăr de 21 ani din Alba Iulia, a fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov. După ce a petrecut 24 de ore în arestul poliţiei, tînărul a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, însă magistraţii au decis cercetarea lui în stare de libertate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea