Tânăr din Alba Iulia, reținut de polițiștii din Brașov. Și-a făcut plinul la mașină și a plecat fără să plătească

Paul Voicu - Primar 2020

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Brașov în acest weekend pentru că dat țeapă unei benzinării. Și-a făcut plinul și a plecat în trombă fără să mai plătească carburantul.

Potrivit IPJ Brașov, incidentul  s-a petrecut în data de 9 august, când polițiștii Secţiei  5 Poliţie Brașov  au fost sesizați de angajata unei stații de carburanți, cu privire la faptul o persoană a alimentat  rezervorul unui autoturism cu combustibil în valoare de 347 lei, după care a plecat fără să achite contravaloarea carburantului.

ELIT

Având toate datele necesare pentru a-l depista pe şoferul fugar, surprins oricum şi de camerele de supraveghere, oamenii legii l-au identificat și reținut pe albaiulian la scurt timp de la comiterea faptei.

„La scurt timp după sesizare, autoturismul respectiv a fost identificat şi oprit în trafic de poliţişti, pe strada Zizinului, iar conducătorul autoturismului, un tînăr de 21 ani din Alba Iulia, a fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov. După ce a petrecut 24 de ore în arestul poliţiei, tînărul a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, însă magistraţii au decis cercetarea lui în stare de libertate.

Mihail David - 2020

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...