Tânăr, de 26 de ani, din municipiul Blaj, reținut pentru FURT. A spart geamul unui autoturism și a sustras din interiorul acestuia, bani și un telefon mobil

În data de 16 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Blaj, care este bănuit de săvârșirea unui furt dintr-un autoturism.

Polițiștii din Blaj au identificat și reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt. Acesta ar fi spart geamul unui autoturism și ar fi sustras, din interiorul acestuia, bani și un telefon mobil.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 06 iunie, ar fi spart geamul lateral al unui autoturism, care era parcat pe strada Clujului din municipiu, iar din interiorul autovehiculului ar fi sustras suma de 400 de lei și un telefon mobil.

În cursul zilei de azi, 17 iunie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...