Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 24 de ani din comuna Sâncel, prins de polițiști la volan beat criță și fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 24 de ani din comuna Sâncel este cercetat de polițiști după ce a fost prins conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, luni, 30.01.2017, în jurul orei 08.20, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe B.D., de 24 de ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În plus, în urma testării tânărului au aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană

Unirea Ziarul

Publicat

în

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană Canadienii de la Gabriel Resources nu renunță la ideea de a exploata zăcământul minier de la Roșia Montană, chiar dacă au pierdut procesul prin care solicitau daune de peste 6 miliarde de dolari Statului Român pentru neavizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea