Rămâi conectat

Sport

Tamas Bogya – dublu campion naţional la orientare pe mountain bike şi Radu Milea – locul 3 la maratonul montan de la Sibiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

La finele săptămânii trecute (2-4 august) s-au desfășurat, la Baia Mare, Finalele Campionatelor Naționale de Orientare pe Mountain Bike, în probele de Sprint, Lungă distanță și Medie distanță.

CS Unirea Alba Iulia l-a avut la start pe Tamas Bogya în fapt principalul favorit  al categoriei de seniori la această disciplină sportivă.

Sportivul unirist a avut comportări pe măsura așteptărilor reușind un parcurs aproape perfect în fiecare finală desfășurată. Dacă în primele două finale a reușit să se impună și să cucerească două medalii de aur (Sprint și Lungă distanță) în ultima finală a competiției, cea de Medie distanță, acesta a fost învins de către Zoltan Toth(Baia Mare), fiind nevoit să se mulțumească cu medalia de argint a acestei probe.

Prin rezultatele sale Tamas a confirmat o dată în plus că este sportivul Nr. 1 al României în această disciplină sportivă.

Un alt sportiv unirist  Radu Milea a participat sâmbătă, 3 august, la o competiție de maraton montan desfășurată în munții Cindrelului, competiție aflată la cea de-a doua ediție. Sportivul a reușit o cursă bună reușind să parcurgă cei 40,58 km ai cursei în timpul de 3 ore, 44 minute și 45 secunde și s-a clasat pe treapta a treia a podiumului de premiere. De menționat și faptul că Radu a reușit o îmbunătățire a performanței realizate anul trecut cu peste 10 minute.

Următoarea competiție de obiectiv a sportivilor secției de orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia va coincide cu SEEOC(South East European Orienteering Championships) când vor avea loc și Finalele Campionatelor Naționale în probele de Sprint, Medie și Lungă Distanță, în perioada 3-8 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea