Talentatul unirist Ștefan Dodoc, la tabăra de vară FRF de la Mogoșoaia

Uniristul Ștefan Dodoc este singurul reprezentant al județului Alba prezent la tabăra fotbalistică de vară organizată în perioada 20-27 iulie, la Mogoșoaia, de Federația Română de Fotbal.

La acțiunea FRF, în fapt etapa finală a Turneului Speranțelor, vor fi evaluați de specialiști peste 140 de copii din anul 2004, din opt regiuni ale țării, dar și fotbaliști români legitimați în străinătate. Tânărul jucător “alb-negru” evoluează pe postul de mijlocaș central și pentru a accede la acest nivel a trecut prin diverse alte acțiuni, la nivel județean, interjudețean și regional.

Antrenorul Alin Hancăș, referent zonal din partea FRF s-a ocupat în Regiunea 7 Transilvania de diversele acțiuni de selecție, în vreme ce Marius Opric, Metalurgistul Cugir, a avut același rol în zona Banatului, ambii tehnicieni urmând să fie implicați în tabăra de vară ce are drept scop formarea viitoarei echipe naționale Under 15 a României.

În acest context, mai precizăm că în faza anterioară, din componența selecționatei județelor Alba – Harghita – Mureș, au mai făcut parte, pe lângă Dodoc, alți doi tineri din județ, Ștefan Grosu (Școala de Fotbal Valea Frumoasei) și Denis Jurcă (Unirea Alba Iulia).

Sursa foto: AJF Alba

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...