Rămâi conectat

Sport

Talentatul unirist Ștefan Dodoc, la tabăra de vară FRF de la Mogoșoaia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Uniristul Ștefan Dodoc este singurul reprezentant al județului Alba prezent la tabăra fotbalistică de vară organizată în perioada 20-27 iulie, la Mogoșoaia, de Federația Română de Fotbal.

La acțiunea FRF, în fapt etapa finală a Turneului Speranțelor, vor fi evaluați de specialiști peste 140 de copii din anul 2004, din opt regiuni ale țării, dar și fotbaliști români legitimați în străinătate. Tânărul jucător “alb-negru” evoluează pe postul de mijlocaș central și pentru a accede la acest nivel a trecut prin diverse alte acțiuni, la nivel județean, interjudețean și regional.

Antrenorul Alin Hancăș, referent zonal din partea FRF s-a ocupat în Regiunea 7 Transilvania de diversele acțiuni de selecție, în vreme ce Marius Opric, Metalurgistul Cugir, a avut același rol în zona Banatului, ambii tehnicieni urmând să fie implicați în tabăra de vară ce are drept scop formarea viitoarei echipe naționale Under 15 a României.

În acest context, mai precizăm că în faza anterioară, din componența selecționatei județelor Alba – Harghita – Mureș, au mai făcut parte, pe lângă Dodoc, alți doi tineri din județ, Ștefan Grosu (Școala de Fotbal Valea Frumoasei) și Denis Jurcă (Unirea Alba Iulia).

Sursa foto: AJF Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea