Rămâi conectat

Sport

Surpriză la Ocna Mureș, CIL Blaj a bătut liderul, la primul eșec în 2018, scor 3-1 (0-0), și a încurcat calculele promovării!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a fost învinsă pe propriul teren de CIL Blaj, scor 3-1 (0-0) și a ratat șansa de a câștiga Liga a 4-a Alba cu două etape înaintea finalului stagional.  Echipa din „Mica Romă” s-a impus în fieful liderului, goluri marcate de Val. Drăgan (84), respctiv Varga (53), Tulea (62), Șeban (77), producându-i Sodei primul eșec din 2018!!!

Soda are acum numai 4 puncte avans și mai sunt două etape, iar blăjenii au stricat sărbătoarea primei clasate, ce se pregătea să celebreze câștigarea titlului județean în fața suporterilor!

Până la acest meci, Soda nu a pierdut deloc în retur, Soda fiind foarte aproape, din punct de vedere matematic, să reprezente județul Alba la barajul pentru promovarea în eșalonul superior, cu Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita), în 23 și 30 iunie. Echipa condusă de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier a avut un parcurs excelent în retur, doar victorii, exceptând o remiză, la Aiud, cu Metalu, învingând în fieful contracandidatelor Transalpina Șugag și Sportul Petrești.

În alt joc, Transalpina Șugag – Fortuna Lunca Mureșului 5-0 (1-0): Diaconu (45, 73, 74), Mura (56, 85)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea