// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Surpriză la Ocna Mureș, CIL Blaj a bătut liderul, la primul eșec în 2018, scor 3-1 (0-0), și a încurcat calculele promovării!!!!

CS Ocna Mureș a fost învinsă pe propriul teren de CIL Blaj, scor 3-1 (0-0) și a ratat șansa de a câștiga Liga a 4-a Alba cu două etape înaintea finalului stagional.  Echipa din “Mica Romă” s-a impus în fieful liderului, goluri marcate de Val. Drăgan (84), respctiv Varga (53), Tulea (62), Șeban (77), producându-i Sodei primul eșec din 2018!!!

Soda are acum numai 4 puncte avans și mai sunt două etape, iar blăjenii au stricat sărbătoarea primei clasate, ce se pregătea să celebreze câștigarea titlului județean în fața suporterilor!

Până la acest meci, Soda nu a pierdut deloc în retur, Soda fiind foarte aproape, din punct de vedere matematic, să reprezente județul Alba la barajul pentru promovarea în eșalonul superior, cu Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita), în 23 și 30 iunie. Echipa condusă de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier a avut un parcurs excelent în retur, doar victorii, exceptând o remiză, la Aiud, cu Metalu, învingând în fieful contracandidatelor Transalpina Șugag și Sportul Petrești.

În alt joc, Transalpina Șugag – Fortuna Lunca Mureșului 5-0 (1-0): Diaconu (45, 73, 74), Mura (56, 85)

Dan HENEGAR