Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Şurianu Sebeş, la ora marilor mutări: Manea, Dăscălescu şi Oancea | Armando Popescu: „Sunt 40 la sută şanse să rămân, în anumite condiţii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Armando Popescu Surianu SebesLa Şurianu Sebeş se prefigurează ample modificări în această pauză competiţională, subiectele fierbinţi, la ordinea zilei, fiind rămânerea finanţatorului Armando Popescu, curtat de alte cluburi importante din Alba, alături de configuraţia băncii tehnice şi a organigramei clubului.

Ultimele informaţii venite din „Arini” susţin că s-au purtat discuţii referitoare la faptul ca Mihai Dăscălescu (AFC Unirea Alba Iulia) să devină director executiv al echipei de Liga a IV-a, iar Mihai Manea să continue ca şi antrenor principal, dar ajutat de Doru Oancea ca şi secund, caz în care albaiulianul ar trebui să renunţe la colaborarea cu Raul Oargă, alături de care se află de câţiva ani, o decizie dificil de luat. „Este prematur să ne pronunţăm în cazul acestor modificări. Trebuie să mai avem întâlniri, să mai lămurim anumite aspecte„, a spus Daniel Popa, preşedintele executiv al Şurianului Sebeş.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Armando Popescu are numeroase oferte de a se implica la alte cluburi din judeţ, dar aşteaptă în primul rând să se limpezească apele în „Arini”, direcţiile de acţiune nefiind comune cu a altor oficiali, în privinţa strategiilor, inclusiv în privinţa băncii tehnice. Şi tocmai aici este „nodul gordian” al subiectului numit Şurianu Sebeş, întrucât Armando Popescu şi Daniel Popa nu sunt pe aceeaşi lungime de undă, însă Şurianu ar pierde la capitolul financiar în cazul renunţării primului.

 

*Armando Popescu: „Decizia mea depinde de noua organigramă a clubului şi de atribuţiile fiecăruia”

Armando Popescu este într-un moment de cumpănă din punct de vedere fotbalistic, dar susţine că cele mai mari şanse le are de a continua în „Arini”, însă în anumite condiţii. „Procentual vorbind sunt 40 la sută şanse să rămân la Şurianu Sebeş, 30 la sută să mă retrag, 20 la sută să ajung la Mureşul Vinţu de Jos şi 10 la sută la Viitorul Sântimbru. Le mulţumesc celor de la Performanţa Ighiu, Euro Şpring sau ASC Pianu că s-au gândit la mine, dar nu formează obiectul vreunui interes din partea mea„, a precizat Armando.

Ca să mă implic în continuare la Şurianu Sebeş totul depinde de noua organigramă a clubului şi de atribuţiile fiecăruia. Sunt mai multe nume în discuţie în acest context, Mihai Manea, Mihai Dăscălescu şi Doru Oancea. Trebuie să se găsească soluţii, să nu avem surprize precum în retur, să ştim fiecare ce avem de făcut, să mergem în aceeaşi direcţie„, a mai declarat Armando Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea