Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Șurianu Sebeș încă o lovitură! Atacantul Ionuț Radu (ex-Metalurgistul Cugir) a semnat cu trupa din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionut Radu Surianu Sebes 1 Șurianu Sebeș nu se joacă și continuă campania impozantă de transferuri, ultima lovitură dată fiind atacantul Ionuț Radu (25 de ani va împlini pe 17 august, ex-Metalurgistul Cugir), ce a avut propuneri și din Belgia, Liga a 3-a.

Și dacă Bălțoi (Unirea Dej) a acceptat provocarea din Cetatea Marii Uniri, Șurianu a mutat spectaculos în avanposturi prin înregimentarea unui vârf masiv, Ionuț Radu, care joacă în premieră în Liga a IV-a.

Aveam nevoie și de un atacant puternic, de careu, dar în același timp și de concurență în ofensivă. Cred că Ionuț Radu ne va ajuta în lupta pentru promovare. Mai vrem doi jucători„, a declarat Armando Popescu, finanțatorul Șurianului.

Curtat și de alte formații din Alba, vârful hunedorean ce a fost legitimat și în Italia, la Palermo a mai avut oferte în această perioadă de la Mureșul Vințu, Performanța Ighiu. Ionuț Radu a fost unul dintre golgheterii formației de sub Drăgana în sezonul trecut, marcând 8 goluri.

*Al 11-lea transfer!

Șurianu este decisă să tranșeze promovarea, în luptă directă cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, înregimentând jucători experimentați precum N. Bănică, Iclănzan (Mureșul Vințu), Șuteu, M. Neagu (Metalurgistul Cugir), Potopea, Cl. Oara, Oniche, M. Cristea și Bălaș (Performanța Ighiu), Șt. Radu (ex-Metalurgistul Cugir).

 

Formația de Liga a IV-a este dezlănțuită pe piața transferurilor alcătuind un lot de vis sub comanda antrenorilor Mihai Manea și Doru Oancea, Șurianu întărindu-se cu 11 transferuri, nume grele pe plan județean.

*Atac de lux în „Arini”!

Masivul vârf ce a jucat în ultimul campionat sub Drăgana a semnat pentru un sezon cu echipa din „Arini” făcând ca atacul Șurianului să fie unul extrem de puternic: nou-venitul Ionuț Radu, golgheterul Vali Drăgan, Claudiu Oara (venit de la Performanța Ighiu), Paul Muntean care s-a întors din Franța în această săptămână și Claudiu Coltor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea