Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Supuran, al 14-lea transfer la Şurianu Sebeş | Modificări de efectiv la AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surianu Sebes prezentare lot 71Şurianu Sebeş, principala pretendentă la promovarea în Liga a 3-a a bifat al 14-lea transfer stagional, înregimentându-l pe fundaşul Daniel Supuran (20 de ani). Fotbalistul zălăuan a fost în curtea divizionarei terţe AFC Unirea 1924 Alba Iulia, care însă a renunţat la serviciile sale zilele trecute.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia speră să recupereze la Becicherecu Mic punctele pierdute acasă în runda inaugurală a eşalonului terţ, când „alb-negrii” au remizat cu o altă reprezentantă a Banatului, Millenium Giarmata. Tânăra echipă condusă de Radu Andone încearcă să depăşească dificultăţile debutului în eşalonul superior, inerente revenirii în circuitul fotbalului autohton, după 4 ani de absenţă. O echipă din Alba Iulia a activat ultima dată pe a treia scenă acum aproape trei trei decenii, înainte de evenimentele din Decembrie 1989, în campionatul 1987-1988, când s-a şi reuşit promovarea în eşalonul secund. „Mi-aş dori să scoatem maximum din fiecare meci, să scoatem punct sau puncte de la Becicherecu Mic. Dezavantajul nostru este că nu ne cunoaştem adversarul”, a precizat antrenorul Radu Andone.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Au plecat Supuran şi Bălţoi, vin F. Morar şi Buda

Uniriştii s-au despărţit de Supuran (Luceafărul Oradea) şi Bălţoi (Unirea Dej), aduşi în intersezon, dar se continuă seria readucerii „fiilor risipitori”, ultimele două nume fiind cele ale tinerilor Filip Morar (ex-Industria Galda de Jos) şi Andreas Buda (Performanţa Ighiu), ale căror documente se speră a fi rezolvate până la ora meciului de vineri, din etapa a doua a Seriei a 4-a. Renunţarea la cei doi fotbalişti anunţaţi mai sus are la bază resorturi fotbalistice, în condiţiile în care concurenţa la nivelul seniorilor este acerbă, întrucât AFC Unirea 1924 Alba Iulia este obligată să folosească 8 jucători sub 21 de ani, dintre care 3 sub 19 ani, pe toată durata partidelor.

*Mutarea la Zlatna, dezavantaj

Antrenorul principal al AFC Unirea 1924 Alba Iulia consideră că disputarea pentru o anumită perioadă de timp a jocurilor considerate pe teren propriu la Zlatna va constitui un handicap pentru o garnitură plină de jucători neexperimentaţi. „Categoric că va fi un dezavantaj pentru noi. Sprijinul publicului era determinant, iar spectatorii ne puteau ajuta în momentele dificile. Sunt convins că dacă obţineam rezultate pozitive, fanii veneau alături de noi în număr mare”, a menţionat Radu Andone.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea