Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Suporterii Unirii Alba Iulia – proiect de salvare a echipei: DUAI (Doar Unirea Alba Iulia)!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situația disperată în care se găsește Unirea Alba Iulia i-a determinat pe fanii din Cetatea Marii Uniri să demareze un proiect prin care să contribuie la susținerea financiară a „alb-negrilor”.

După modelul „DDB”, lansat de suporterii „câinilor roșii”, se lucrează concret la punerea în practică a unuia similar în Alba Iulia, denumit sugestiv DUAI (Doar Unirea Alba Iulia). Astfel, în viitorul cât mai apropiat se dorește ca oricine vrea să sprijine formație ce i-a lansat pe Nicolae Stanciu și Gheorghe Grozav să o poată face prin intermediul unui SMS. Deja suporterii din „Black Warriors” au luat legătura cu un avocat pentru lămurirea tuturor chestiunilor juridice legate de acest proiect de suflet. „Contul îl vom anunța după rezolvarea procedurilor legale, iar banii îi vom folosi pentru a ajuta clubul. Este un moment de cumpănă, în care toți trebuie să punem umărul„, au transmis suporterii albaiulieni.

Cu restanțe de aproximativ 6 luni de zile către jucători, Unirea Alba Iulia trăiește momente critice, supraviețuirea fiind dependentă de transferul lui Nicolae Stanciu. Pe de altă parte primarul Gabriel Pleșa a anunțat că va face tot ce este posibil pentru ca „Unirea să nu moară”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea