Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Supărat pe nevastă-sa care i-ar fi consumat o sticlă cu tărie pusă deoparte, un bărbat din Alba Iulia a atacat o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deoarece soţia i-a consumat băutura, un bărbat din Alba Iulia s-a răzbunat pe portiera unui autoturism. A fost depistat în scurt timp de un echipaj de jandarmerie şi riscă să fie cercetat penal.

perchezitii jandarmi-dna001Potrivit Jandarmeriei Alba, “în urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă, sâmbătă, 20 februarie, la ora 16.45, pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, pentru a ajuta un cetăţean căruia i-a fost lovită maşina cu o piatră.

Conducătorul auto le-a relatat jandarmilor că, în timp ce conducea, un bărbat i-a lovit portiera din dreapta faţă a vehiculului, fără un motiv evident, după care a fugit. Pornind de la semnalmentele furnizate de păgubit, jandarmii au acţionat pentru prinderea presupusului făptuitor şi au reuşit să-l depisteze în scurt timp.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care şi-a motivat gestul prin aceea că are probleme personale. Se afla în avansată stare de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit că, anterior incidentului ce a necesitat prezenţa jandarmilor, fusese implicat şi într-un scandal în familie. Cel mai probabil, motivul conflictului conjugal a fost acela că soţia i-a găsit şi i-a consumat o sticlă de băutură pe care el o ascunsese. După cearta cu soţia, bărbatul a părăsit locuinţa extrem de nervos, iar acum este principalul suspect în săvârşirea unei infracţiuni de distrugere. Cauza urmează să fie cercetată de Poliţia Municipiului Alba Iulia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea