Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

“Summer Xperience- work and fun” la Star Transmission

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

stc1Au trecut cu note mari de sesiune și acum, teoretic, ar putea începe distracția. Acest lucru nu este însă valabil și pentru cei 15 studenți care au renunțat la „concediu”  pentru un stagiu de internship în compania Star Transmission.

Începând cu data de 1 iulie, 15 studenți practicanți veniți din numeroase centre universitare, precum Cluj, Oradea, Alba Iulia, Timișoara și Sibiu au fost selectați pentru a desfășura un stagiu de internship în cadrul diferitelor departamente ale companiei STC. Internship-ul se va derula pe o perioadă de 3 luni, iar studenții, pe lângă faptul că sunt remunerați, sunt angajați STC și vor primi un document care să ateste stagiul de practică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe perioada intership-ului, cei 15 tineri vor fi coordonaţi de specialişti din cadrul companiei şi vor avea o şansă în plus la angajare. Fiind un program complet de pregătire, va permite ca la finalizarea stagiului toţi tinerii să fi dobândit competenţe tehnice şi organizaţionale specifice.

Ne bucurăm să anunţăm prima ediţie a campaniei STC Summer Xperience, prin care ne căutăm practic cei mai tineri colegi. Este şansa tinerilor pasionaţi de tehnică şi nu numai, să descopere cum pot să îşi pună în aplicare cunoştinţele şi să se dezvolte profesional încă din facultate”, a declarat Alina Pădurariu, șef birou  formare profesională.

stc2Găsirea unui loc de practică de calitate a devenit una din cele mai prezente probleme în viața oricărui student. În momentul angajării ni se cere experiență în piața muncii, însă puţini sunt cei care ne oferă şansa de a activa în cadrul unei companii pentru a dobândi această experiență. Sunt mândru că am fost selectat pentru a-mi desfăşura internship-ul la STC, aici am fost bine primiţi, avem acces la informaţii şi tehnologii de ultimă oră, ceea ce ne va ajuta cu siguranţă pe viitor!”, a declarat Radu, student în anul doi la TCM, Cluj.

Pentru anul 2015, perioada de depunere a CV-urilor este 1 aprilie – 1 iunie. Stagiul de internship propriu-zis se va derula între 1 iulie – 30 septembrie 2015.

Pentru mai multe informaţii puteți accesa pagina de internet www.stcu.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea