Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sub Măgura, bătălie pentru play-off în Liga a 3-a: FC Zalău – Metalurgistul Cugir, cu ecouri la Baia Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Unirea Jucu89Ultima etapă a sezonului regulat în Seria a 5-a, aduce în Sălaj o bătălie incendiară pentru play-off, FC Zalău – Metalurgistul Cugir, sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 17.00. Liderul Metalurgistul Cugir este obligată să nu piardă în compania amfitrionilor care au nevoie de victorie ca de aer pentru a ajunge în primele 6, tocmai pentru a ajuta FC Municipal Baia Mare, cu care gruparea de sub Drăgana are punctaj favorabil (două succese) în perspectiva calculelor părţii a doua a stagiunii. Întâlnirea se dispută pe „Municipal”, în tur a fost remiză 2-2, înregistrându-se absenţe importante în ambele tabere: Bogman şi V. Ionaşcu (FC Zalău), respectiv Potopea (suspendat) şi Trăşcan, bolnav de varicelă (Metalurgistul).

*Neînvinşi în 2014!

Oponentul este unul imprevizibil şi disperat să câştige acest joc vital. Noi ne propunem, ca de fiecare dată să învingem, dar în actualul context ne-ar mulţumi şi o remiză”, a apreciat antrenorul Marius Opric, ce a întregistrat 7 meciuri la rând câştigate şi o serie invincibilă ce datează de 10 partide.

*De ce nu trebuie să piardă Opric!

Situaţia este foarte complicată în ultima rundă, existând posibilitatea ca 4 echipe să termine la egalitate de puncte: CS Oşorhei (dacă remizează la Jucu), CS Ineu (egal cu Naţional Sebiş), FC Zalău (victorie cu Metalurgistul Cugir) şi FC Municipal Baia Mare (succes cu Unirea Dej).

Echipa probabilă: Tiut – Iul. Cristea, Schuller, Şt. Radu, A. Ianc – Cl. Oara, Negură, M. Neagu, Şuteu – Itu, Cîrstean.

*Play-off cu CS Oşorhei şi FC Zalău, dezavantaj Cugir!

În cazul în care FCM Baia Mare nu intră în primele 6 locuri, Metalurgistul Cugir ar fi în mod clar în pierdere, irosindu-se puncte preţioase din avantajul actual, astfel:

1. Naţional Sebiş      9          4          4          1          13-5    16

2. METALURGISTUL          9          4          3          2          14-11  15

3. Şoimii Pâncota    10       4          2          4          12-12  14

4. CS Ineu      9          3          3          3          9-8      12

5. FC Zalău   9          2          4          3          9-12    10

6. CS Oşorhei           10       2          2          6          7-16    8


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea