Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Studio Fitness din Alba Iulia amendată cu 25.000 de lei de Agenția Anti-Doping

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea Studio Fitness din Alba Iulia a fost amendată cu 25.000 de lei (250 de milioane de lei vechi), de inspectorii Agenției Naționale Anti-Doping care au stabilit că deținea în sala de culturism şi de fitness pe care o administrează, substanţe dopante cu grad mare de risc.

S.C. STUDIO FITNESS S.R.L. din Alba Iulia comercializa DEVIL NUTRITION –DHEA, DEVIN FIRE PAK, C4 EXTREM, JACK–3D care conţin dehidroepiandrosteron si 1.3dimetilamilamină”, se arată într-un comunicat de presă al Agenției

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Agenţia Naţională Anti-Doping a constatat o serie de nereguli la mai multe societăţi comerciale care deţin săli de culturism şi fitness la nivel naţional, ca urmare a controalelor efectuate privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc. Acestea au fost sancţionate cu confiscarea substanţelor dopante aflate la comercializare şi amendă contravenţională.

Alte nereguli au fost depistate la săli de culturism și fitness din Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Baia Mare și Râmnicu Vâlcea.

Potrivit legii, comercializarea şi deţinerea în sălile de culturism şi de fitness a substanţelor dopante cu grad mare de risc, cu excepţia steroizilor anabolici sintetici, a testosteronului şi a derivaţilor săi, a eritropoietinei, a hormonilor de creştere şi a substanţelor chimice care sporesc producerea naturală şi eliberarea de testosteron sau de hormoni de creştere, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 10.000 lei la 25.000 lei.

Comercializarea şi deţinerea în sălile de culturism şi de fitness de steroizi anabolici sintetici, de testosteron şi de derivaţi ai săi, de eritropoietina, de hormoni de creştere şi de substanţe chimice care sporesc producerea naturală şi eliberarea de testosteron sau de hormoni de creştere constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 20.000 lei la 40.000 lei.

De asemenea, desfăşurarea activităţii în cadrul sălilor de culturism şi fitness fără certificatul de funcţionare anti-doping constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 5000 la 15 000 lei, după cum atenționează reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea