Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Structuri antiteroriste, la meciul de fotbal dintre România şi Spania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În dispozitivul de ordine publică la meciul de fotbal dintre România şi Spania care se va disputa, duminică, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, se vor afla inclusiv structuri specializate antiteroriste.

SRI-Brigada-AntiteroComandantul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, Florinel Budişan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că, înaintea partidei, controlul corporal se va desfăşura cu o exigenţă sporită pentru a evita introducerea în interiorul stadionului a obiectelor interzise şi a mijloacelor pirotehnice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Având în vedere situaţia care s-a întîmplat în Europa, respectiv la Bruxelles, vom lua măsuri specifice, vom avea structuri specializate antiteroriste care se vor afla în dispozitivul de ordine public la această partidă de fotbal şi vor lua măsuri în consecinţă. Am luat în considerare şi aceste aspecte legate de situaţia operativă, suntem pregătiţi pentru intervenţie în orice fel de situaţie”, a spus Budişan, citat de Prosport.

Managerul Departamentului Siguranţă şi Securitate al FRF, Sorin Cojocaru, a declarat la rândul său că face apel către suporteri să vină cu două ore înainte la meci, pentru evitarea înghesuielilor la porţi.

De asemenea, accesul pe stadion va fi interzis cu umbrele sau sticle. În total, dispozitivul de ordine public pe perioada meciului va fi compus din circa 200 de poliţişti, 300 de jandarmi şi peste 260 de stewarzi.

Meciul România – Spania se va disputa duminică, pe Cluj Arena, de la ora 21,45.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea