Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Strategia Sindicatului Judeţean Sanitas Alba pentru perioada 2013 – 2017

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Federaţia Sanitas şi-a prezentat astăzi echipa de conducere la Alba Iulia, în cadrul conferinţei judeţene a Sindicatului Sanitas Alba. De asemenea, sunt programate alegeri pentru desemnarea liderilor organizaţiei judeţene.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea echipei care îi reprezintă pe membrii sindicatului, la nivel central. La eveniment a luat parte şi preşedintele Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu. Acesta a ţinut să puncteze câteva din problemele majore cu care se confruntă angajaţii din sistemul sanitar. Unul din obiectivele majore rămâne şi pentru anul acesta creşterea salariilor cadrelor medicale, chiar dacă situaţia economică actuală nu prea permite acest lucru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O altă problemă abordată în cadrul întâlnirii a vizat închiderea spitalelor din Zlatna, Ocna Mureş şi Baia de Arieş. Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a ţinut să sublinieze faptul că instituţia pe care o conduce nu se face responabilă de sistarea activităţii celor trei unităţi medicale.

YouTube video

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi, a mai adăugat că toţi foştii angajaţi din spitalele închise au primit spijin din partea sindicatului astfel încât să îşi găsească un loc de muncă în alte unităţi medicale. Mai mult, acesta spune că le-a fost plătit transportul celor care s-au angajat în spitale situate la distanţe mari de casă.

Strategia Sindicatului Judeţean Sanitas Alba, pentru perioada 2013 – 2017, include participarea activă la elaborarea unui sistem cadru de salarizare ce va fi inclus în viitorul contract colectiv de muncă, menţinerea locurilor de muncă pentru membrii Sanitas, creşterea numărului de membri de sindicat, dar şi stabilirea unui cadru de colaborare permanentă cu autorităţile şi formaţiunile politice din Alba, cu scopul promovării active a drepturilor membrilor Sanitas. De asemenea, este vizată şi accesarea fondurilor europene, în cadrul dezvoltat de Federaţia Sanitas, pentru integrarea în proiecte derulate de aceasta la nivel naţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea