Știrea ta VIDEO| La un pas de accident! Conducătorul unui autoturism, șicanat în trafic de un autobuz care îi ”taie calea”

La un pas de accident! Șicane în trafic, în Partoș, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș. Un autobuz îî ”taie calea” unui autoturism, trecând de pe o bandă pe alta fără să se asigure.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a transmis un video în care se poate observa clar cum un autobuz, fără să semnalizeze, adică fără să se asigure trece de pe o bandă pe altă, fiind la ”un pas” să îl lovească pe conducătorul autoturismului din care s-a filmat.

”Doresc sa fac o sesizare in urma unui incident rutier intamplat in dimineata zilei de 20 iulie ora 08:18 inainte Podului peste Mures, la iesire din Alba Iulia.

Am fost sicanat fara nici un motiv de catre un sofer al unui autobuz Mercedes Travego.

De obicei nu fac astfel de sesizari pentru orice sicanare in trafic, dar in cazul acesta este vorba despre un sofer profesionist care transporta persoane, nu de un simplu autoturism.

Am trimis mesajul si catre ipj alba, insa nu prea cred ca se autosesizeaza politia asa usor.”

Fără a încerca să gasim scuze,  probabil traficul infernal, cauzat de lucrările de la podul peste râul Mureș de la intrarea/ieșirea din Alba Iulia, face ca de multe ori nervii șoferilor să cedeze.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...