Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: O nouă parcare nesimțită în Alba Iulia. „Dacă nu am loc, o las unde apuc”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Dacă nu mai găsesc loc de parcare în Alba Iulia, îmi las maşina unde apuc”. Acesta pare a fi moto-ul după care se ghidează şoferii albaiulieni, care parchează „unde apucă” fără să mai ţină cont de vreo regulă de circulaţie şi mai ales de o regulă a bunului simţ.

Aproape zilnic cititorii ne trimit poze care dovedesc că există persoane care nu numai că disprețuiesc legea, dar nici nu se tem că ar putea fi sancționați şi parchează fie pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau chiar în colţul intersecţiei, aşa cum este cazul
şoferului din imaginea alăturată, care a parcat într-un loc nepermis, pe strada Toporaşilor, în apropiere de intersecţia giratorie a Bulevardului Revoluţiei 1989.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dacă nu am loc, o las unde apuc . Parcă am trăi în lumea a treia. Expresia 7 ani de acasă îi ocoleşte pe mulţi şoferi din municipiul Alba Iulia. Solicit introducerea unui examen de etică la Şcoala de Şoferi şi o pregătire temeinică din Codul Bunelor Maniere”, spune răspicat cititorul ziaruluiunirea.ro, care ne-a trimis imaginile alăturate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea