ȘTIREA TA: O nouă parcare nesimțită în Alba Iulia. „Dacă nu am loc, o las unde apuc”

parcare012„Dacă nu mai găsesc loc de parcare în Alba Iulia, îmi las maşina unde apuc”. Acesta pare a fi moto-ul după care se ghidează şoferii albaiulieni, care parchează „unde apucă” fără să mai ţină cont de vreo regulă de circulaţie şi mai ales de o regulă a bunului simţ.

Aproape zilnic cititorii ne trimit poze care dovedesc că există persoane care nu numai că disprețuiesc legea, dar nici nu se tem că ar putea fi sancționați şi parchează fie pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau chiar în colţul intersecţiei, aşa cum este cazul
şoferului din imaginea alăturată, care a parcat într-un loc nepermis, pe strada Toporaşilor, în apropiere de intersecţia giratorie a Bulevardului Revoluţiei 1989.

ELIT

Dacă nu am loc, o las unde apuc . Parcă am trăi în lumea a treia. Expresia 7 ani de acasă îi ocoleşte pe mulţi şoferi din municipiul Alba Iulia. Solicit introducerea unui examen de etică la Şcoala de Şoferi şi o pregătire temeinică din Codul Bunelor Maniere”, spune răspicat cititorul ziaruluiunirea.ro, care ne-a trimis imaginile alăturate.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

9 Comentarii

nice 6 februarie 2014 at 10:51

niciodata nu-e politie in zona aceea, asa ca fiecare parcheaza cum vrea ….

upss 6 februarie 2014 at 13:19

politie e doar in centru care taxeaza pe orice care parcheaza neregulamentar,insa in cetate nu am vazut un politist care sa i taxeze pe cei care parcheaza neregulamentar

halalaie 6 februarie 2014 at 16:18

Dragos Suciu tu nu ti-ai lasat niciodata masina parcata unde ai avut loc?

Un cititor 6 februarie 2014 at 21:31

Nesimtiti sunt si se vor inmulti pentru ca politia nu-si face treaba!!!!
nimic mai mult de spus!!!!

cosmin 7 februarie 2014 at 14:06

trebuia sa o suie pe trotuar ca celelalte din fotografie.. în străinătate se practica acest fel de a parca..nu încurca în nici un fel traficul..mai bine acolo decât pe trotuar..

sub acoperire 7 februarie 2014 at 14:52

Daca tot da spiritu’ civic pe-afara de ce i-ati acoperit numarul de inmatriculare? LOL

porcusoara 9 februarie 2014 at 12:47

intrati in spatele blocurilor sa vedeti masinile locatarilor parcate pe trotuar sa nu poti trece cu caruciorul.
desi sunt locuri libere in parcare locatarii nu isi pot parca masinile pe locurile goale pentru ca acelea sunt luate.
asa ca desi locurile e parcare sunt goale locatarii care nu au mai prins locuri isi parcheaza masinile pe trotuar

ce frumos

Toma 10 februarie 2014 at 7:20

Parcarile cu plata, in special cele de pe partea carosabila, cum sunt si cele de pe strada toporasilor, genereaza cele mai multe nemultumiri. Aceste locuri, in cazul in care sunt libere, nu pot fi ocupate, nici temporar, de teama amenzilor.In plus, ca debandada sa fie si mai mare, nu sunt marcate cele inciriate(cele mai multe nu s-au inchiriat), astfel ca daca nimeresti sa parchezi in unul inchiriat, trezesti spiritul de propietate a celui care la inchiriat, urmat de amenintari de toate felurile. Alo, primaria, rezolvati urgent problema parcarilor cu plata si acelor fara plata!

nervosu 10 februarie 2014 at 9:51

asa le trebuie daca au scos din leg299/2006 PCT D21 DEOARECE MULTI DIN PRIMARIE SI PREFECTURA PARCAU PE TROTUARE NESIMTITII

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...