Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA Nopți albe la Oarda de Jos! Cetățeni, deranjați de activitățile nocturne de la Căminul Cultural

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Activitățile nocturne de la Căminul Cultural din Oarda de Jos tulbură ordinea și liniștea publică în mod frecvent, în ciuda faptului că s-au făcut ”nenumărate reclamații”, ne-a semnalat o persoană pe adresa redacției.

Oarda strazi (1)Pe adresa redacției ziaruluiunirea.ro a venit, duminică, o sesizare, în care Primăria municipiului Alba Iulia este acuzată că ”girează astfel de comportament” și autorizează aceste manifestări ”cu încălcarea legii, după ora 23.00”.

În final, nemulțumitul transmite Primăriei Alba Iulia că nu e nimic și că îi așteaptă la alegeri.

Redăm sesizarea:

”La Oarda de Jos se tulbura liniștea si ordinea publica in mod frecvent, prin organizarea de diverse activități la Caminul Cultural. Deși s-au facut nenumarate reclamații nu s-a luat nicio masura, cu atat mai mult ca acest spatiu apartine PRIMARIEI MUN. ALBA IULIA. Deci aceasta instituție gireaza astfel de comportament, datorita faptului ca autorizeaza aceste manifestari cu incalcarea legi, adica dupa orele 23.00. Dar nu-i nimic, va așteptam la alegeri!!! P.S. Rugam redactia ziarului Unirea sa publice aceasta sesizare „Publica””.

Contactat, duminică, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, a arătat că în acest caz trebuie sesizată poliția, în primul rând, iar cei care au deranjat liniștea publică după ora 23.00 trebuie amendați pentru că legea este suverană. În acest sens, reprezentantul Primăriei mulțumește pentru sesizarea făcută și afirmă că luni vor cerceta în ce condiții se pot ține banchete în acel amplasament. ”Nu se poate să faci gălăgie după 23.00. Noi oprim evenimentele la acea oră”, afirmă Coșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea