Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Cetățenii unui cartier din Alba Iulia se plâng că au rămas fără bancomate: „Aveam două care deserveau trei cartiere învecinate și acum nu mai avem deloc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| Cetățenii unui cartier din Alba Iulia se plâng că au rămas fără bancomate: „Aveam două care deserveau trei cartiere învecinate și acum nu mai avem deloc”

Cetățenii cartierului Ampoi 3 din municipiul Alba Iulia se plâng că au rămas fără nici un bancomat de la cea mai mare bancă din Transilvania.

Unul dintre cetățeni ne-a trimis pe adresa redacției mai multe rânduri în care exprimă nemulțumirea față de această stare de fapt.

„De curând, BT a renunțat la sediul din Ampoi III și s-a mutat „cu arme și bagaje” la Carolina Mall. Toate bune și frumoase, doar că n-a mai lăsat nici un bancomat în urmă. Aveam două bancomate care deserveau trei cartiere învecinate și acum nu mai avem deloc. Trebuie să ne deplasăm aproximativ un kilometru, până la vechiul mall sau la noul mall, pentru a scoate bani de ceapă și morcovi de la aprozar. Nu e convenabil. Ar putea să găsească o locație pentru amplasarea cel puțin a unui singur bancomat”, a transmis albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea