Rămâi conectat

Sport

Sticla Arieșul Turda – Metalurgistul Cugir 0-0, în primul meci din acest an | Prima remiză albă a „roș-albaștrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primul meci din acest an în cel de-al treilea eșalon, Sticla Arieșul Turda și Metalurgistul Cugir au remizat alb, într-o partidă în care „roș-albaștrii” meritau mai mult, ținând cont de ocaziile avute mai ales în ultimele 20 de minute ale confruntării.

Cugirenii au reușit să continue seria bună împotriva Sticlei, adversar contra căruia nu au pierdut niciodată de la revenirea în Liga a 3-a, consemnându-se primul meci stagional în care Metalurgistul nu a înscris.

După ocaziile avute în a doua repriză, meritam să câștigăm. La fotbal, ca să câștigi, ai nevoie și de noroc. Primul act a fost echilibrat, fără situații majore, exceptând bara gazdelor. Așa suntem noi, pornim mai greu, în fiecare meci din startul sezonului am avut anumite probleme”, a spus Lucian Itu.

După o perioadă de tatonare, au apărut și oportunitățile la cele două buturi, mai insistenți fiind vizitatorii. Primele ocazii au fost cele ale lui M. Lupu (20) și Selagea (22), replica venind de la Saroși (33) – șut în transversală din lovitură liberă, pentru ca golgheterul M. Lupu (43) să semneze cea mai importantă situație a cugirenilor. A doua repriză a fost anostă, fără sare și piper, până în minutul 71, cănd „libera” lui Boldea de la mare distanță a lovit stâlpul drept. Peste câteva minute Vlădia l-a blocat pe Cobârzan. Metalurgistul putea da lovitura, a dominat finalul însă nu a avut noroc la ocaziile lui Cocan (79) – șut peste (intrarea sa a revigorat ofensiva) și mai ales Vlădia (81), „cap” în transversală la cornerul lui Vitinha. Borz a evitat golul cu o robinsonadă la șutul lui Cocan (83), de la 20 de metri. Ultima situație a fost a aceluiași Cocan (90+2), șut blocat din careu.

Sticla: Borz – Cimpoieșu, Vișan, Cocoară/ cpt, V. Manu – Vereș Saroși, Salcău, Dioșan (69, Băețan) – Paleoca (75, G. Goronea), Fl. Dan (46, Cobârzan); rezerve An. Ursu, Pârțilă,  V. Marcu, Novalyi, Fleșer, Berkeczi. Antrenor Florin Pampea.

Metalurgistul: R. Opric – Al. Rus, Vlădia, I. Grozav, Vitinha – Șaucă/ cpt, Boldea, P. Păcurar (80, Udrea), Nicula (67, Andriuc) – Selagea (67, Cocan), M. Lupu; rezerve Perjeriu – S. Itu, L. Contra, Șuteu, M. Neagu, Haj. Antrenor Lucian Itu.

Arbitri; G. Mihuleac, An.Diaconu, I. Melinte (toți Iași) Observatori G. Bârjac, L. Moga (ambii Zalău)

Avertismente: Vișan (39), Borz (90)/ I. Grozav (23), P. Păcurar (60)

Foto: Gelu FLOREA (Turdanews.net)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea