Rămâi conectat
Alba Music and Film Festival 2022

Ştirea Ta

Sporturi amuzante care te ajută să slăbeşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Atunci când ne gândim la exerciţii, primul lucru care ne vine în minte sunt exerciţiile dificile şi obositoare. Există însă şi sporturi distractive care te ajută să te relaxezi dar şi să dai jos din kilograme. Poţi practica aceste activităţi împreună cu prietenele.
lDans – Slăbeşte în ritm de dans şi arde până la 180 de calorii în doar o jumătate de oră. Este o metodă eficientă de a avea mai multă energie, de a te simţi mai tânără şi de a-ţi proteja sănătatea. Optează pentru dansurile cu un ritm energic care te ţin într-o permanentă mişcare. Mai mult, poţi alege un dans pe care îl poţi face cu partenerul tău, cu un ritm haios, vă va distra şi cu siguranţă, vă veţi simţi mult mai bine după.
lHula Hoop – Este considerat cel mai bun exerciţiu care te ajută să scapi de kilograme, în special în ceea ce priveşte colăceii de pe abdomen. Nu este un exerciţiu care necesită o anumită condiţie fizică şi nu trebuie să înveţi practic ceva. Partea frumoasă este că poţi face acest exerciţiu oriunde, aşa că poţi lua cercul pentru a merge în parc cu prietenele şi să vă jucaţi. În felul acesta vă distraţi dar vă şi lucraţi corpul, poţi arde până la 1000 de calorii într-o oră. Doar 20 de minute de jucat sunt suficiente. Cercurile se găsesc în diferite dimensiuni, din plastic sau oţel, iar unele cercuri sunt făcute chiar dintr-un material moale pentru a te proteja de un posibil accident.
lVolei – Este sportul care te duce întotdeauna cu gândul la vacanţă, la plaja fierbine unde joci o partidă de volei cu prietenii. Distracţia cu siguranţă este garantată. Dar nu este obligatoriu să fii în vacanţă şi pe plajă, poţi juca volei la sală, sau acum că este cald poţi merge în parc cu câteva prietene. Poate că nu este la fel de plăcut ca la mare, dar efectul este acelaşi. Un aport ridicat de calorii arse, multă energie şi distracţie din plin. Sportivii care practică volei de performanţă ard în jur de 600 de calorii pe oră, o jumătate de oră de joc intens este însă mai mult decât suficient.
lWii – Este invenţia cea mai apreciată la acest moment în materie de jocuri şi este o descoperire revoluţionară în ceea ce priveşte antrenamentele. Aceste jocuri nu ţin cont de vârstă, aşa că te poţi juca cu copiii tăi sau chiar cu prietenele tale. Şi cum sunt numeroase jocuri pentru care poţi opta, fie că dansezi, cânţi la chitară sau joci tenis virtual, distracţia este garantată şi unde mai pui că aportul de energie consumat este unul ridicat şi suficient pentru a te ajuta chiar să şi arzi caloriile. Mai mult, acum poţi găsi chiar jocuri sportive şi programe de antrenamente şi poţi face exerciţii virtual.
lÎnot – Înotul îţi conferă un exerciţiu pentru întregul corp şi te ajută să arzi în jur de 360 de calorii doar în 30 de minute. Mai mult, acest sport este benefic pentru sănătatea ta, în special pentru inimă şi pentru plămâni. Este un sport relaxant şi amuzant şi nu ai nicidecum grijă de a te răni, cum se întâmplă în majoritatea celorlalte sporturi. Nu uita să aştepţi o ora înainte de înot şi după pentru a mânca. Este o metodă eficientă care îţi lucrează toate grupele de muşchi, te ajută să slăbeşti şi să te menţii în formă în acelaşi timp. Poţi lua chiar câteva cursuri de aerobic în apă care te ajută să îţi tonifici musculatura, să pierzi din greutate şi să te distrezi.
lTenis – Tenisul nu este doar un sport distractiv, este şi un exerciţiu eficient care te ajută şi să scapi de câteva kilograme. Nici nu trebuie să fii profesionistă, de fapt chiar cu cât eşti nepricepută cu atât mai bine, pentru că munceşti mai mult şi din greu. Este un sport care combină viteza, mişcările în lateral şi îţi lucrează partea superioară a corpului, per total un antrenament complet. De aceea este şi eficient dacă vrei să slăbeşti, pentru că te ţine în continuă mişcare. Mai mult, pe măsură ce ce te implici în exerciţiu, creşti viteza şi scazi perioada de odihnă, muşchii sunt puşi în mişcare şi arzi calorii, ceea ce te ajută în final să dai jos din kilograme.
lMersul la cumpărături – Pentru noi mersul la cumpărături este una dintre activităţile plăcute, pe care le-am face zilnic. Dincolo de plăcere însă mersul la cumpărături poate fi chiar un sport, pentru că vă poate ajuta chiar să slăbiţi. Plimbatul prin magazine, admiratul hainelor, căutatul şi probatul te solicită şi arde caloriile. În plus, atuci când mergem la cumpărături uităm şi de foame şi de sete.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Localnicii unei comune din Alba se plâng de penele dese de curent: „Aruncăm mâncarea și ni se strică electrocasnicele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022
ȘTIREA TA| Localnicii unei comune din Alba se plâng de penele dese de curent: „Aruncăm mâncarea și ni se strică electrocasnicele”

Cetățenii din Valea Vințului au parte, periodic, de o experiență cu adevărat deranjantă.

Potrivit unui localnic, periodic, în întreaga zonă este intrerupt curentul de la ora 20:00, până următoare zi, la ora 06:00.

Elit - Gustul Desăvârșit

Localnicii sunt nemulțumiți de acest program pentru a economisi energie electrică, deoarece această perioadă lungă de timp fără curent întrerupe funcționarea frigiderelor, astfel mâncarea acestora se alterează de la o zi la alta.

Totodată, aceștia susțin că dispozitivele electrice și electrocasnice s-ar putea strica odată cu întreruperile bruște de curent.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Bloc din Alba Iulia, „toaletă publică”, în apropiere de Primărie: „În fiecare zi găsim o noua surpriză”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

FOTO ȘTIREA TA| Bloc din Alba Iulia, „toaletă publică”, în apropiere de Primărie: „În fiecare zi găsim o noua surpriză”

Un bloc de locuințe din centrul municipiului Alba Iulia, chiar în apropierea primăriei, a devenit un adevărat focar de infecție pentru locatari. Pe lângă grafitti-ul de pe pereți și geamuri, locul este plin de mizerie și dejecții, din cauza oamenilor străzii și nu numai.

Un locuitor al acestui bloc ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu situația dezolantă din zonă, disperat ca nu se schimbă nimic.

„Aș dori să vă prezint vechea și noua toaletă publică din centrul orașului, pe Calea Moților, lângă primărie. În fiecare zi găsim o noua surpriză. Ar trebui construită o nouă toaleta publică în centru. Oamenii beau alcool, lasă resturi de țigări , mâncare, ambalaje chiar și urină”, spune omul sătul de această situație.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit cetățeanului această stare durează de mai mult de 2 ani și deși oamenii spun că au făcut sesizări pe aplicația Smart Alert Alba Iulia nu s-a schimbat nimic.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 9 august 2022, în municipiul Sebeș, la intersecția dintre străzile Sava Henția și Aleea Parc.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro care a trimis fotografiile pe adresa redacției, evenimentul rutier s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

Poliția nu a intervenit în cazul de față, întrucât șoferii au încheiat o constatare amiabilă al acestui accident.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare