Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sporturi amuzante care te ajută să slăbeşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Atunci când ne gândim la exerciţii, primul lucru care ne vine în minte sunt exerciţiile dificile şi obositoare. Există însă şi sporturi distractive care te ajută să te relaxezi dar şi să dai jos din kilograme. Poţi practica aceste activităţi împreună cu prietenele.
lDans – Slăbeşte în ritm de dans şi arde până la 180 de calorii în doar o jumătate de oră. Este o metodă eficientă de a avea mai multă energie, de a te simţi mai tânără şi de a-ţi proteja sănătatea. Optează pentru dansurile cu un ritm energic care te ţin într-o permanentă mişcare. Mai mult, poţi alege un dans pe care îl poţi face cu partenerul tău, cu un ritm haios, vă va distra şi cu siguranţă, vă veţi simţi mult mai bine după.
lHula Hoop – Este considerat cel mai bun exerciţiu care te ajută să scapi de kilograme, în special în ceea ce priveşte colăceii de pe abdomen. Nu este un exerciţiu care necesită o anumită condiţie fizică şi nu trebuie să înveţi practic ceva. Partea frumoasă este că poţi face acest exerciţiu oriunde, aşa că poţi lua cercul pentru a merge în parc cu prietenele şi să vă jucaţi. În felul acesta vă distraţi dar vă şi lucraţi corpul, poţi arde până la 1000 de calorii într-o oră. Doar 20 de minute de jucat sunt suficiente. Cercurile se găsesc în diferite dimensiuni, din plastic sau oţel, iar unele cercuri sunt făcute chiar dintr-un material moale pentru a te proteja de un posibil accident.
lVolei – Este sportul care te duce întotdeauna cu gândul la vacanţă, la plaja fierbine unde joci o partidă de volei cu prietenii. Distracţia cu siguranţă este garantată. Dar nu este obligatoriu să fii în vacanţă şi pe plajă, poţi juca volei la sală, sau acum că este cald poţi merge în parc cu câteva prietene. Poate că nu este la fel de plăcut ca la mare, dar efectul este acelaşi. Un aport ridicat de calorii arse, multă energie şi distracţie din plin. Sportivii care practică volei de performanţă ard în jur de 600 de calorii pe oră, o jumătate de oră de joc intens este însă mai mult decât suficient.
lWii – Este invenţia cea mai apreciată la acest moment în materie de jocuri şi este o descoperire revoluţionară în ceea ce priveşte antrenamentele. Aceste jocuri nu ţin cont de vârstă, aşa că te poţi juca cu copiii tăi sau chiar cu prietenele tale. Şi cum sunt numeroase jocuri pentru care poţi opta, fie că dansezi, cânţi la chitară sau joci tenis virtual, distracţia este garantată şi unde mai pui că aportul de energie consumat este unul ridicat şi suficient pentru a te ajuta chiar să şi arzi caloriile. Mai mult, acum poţi găsi chiar jocuri sportive şi programe de antrenamente şi poţi face exerciţii virtual.
lÎnot – Înotul îţi conferă un exerciţiu pentru întregul corp şi te ajută să arzi în jur de 360 de calorii doar în 30 de minute. Mai mult, acest sport este benefic pentru sănătatea ta, în special pentru inimă şi pentru plămâni. Este un sport relaxant şi amuzant şi nu ai nicidecum grijă de a te răni, cum se întâmplă în majoritatea celorlalte sporturi. Nu uita să aştepţi o ora înainte de înot şi după pentru a mânca. Este o metodă eficientă care îţi lucrează toate grupele de muşchi, te ajută să slăbeşti şi să te menţii în formă în acelaşi timp. Poţi lua chiar câteva cursuri de aerobic în apă care te ajută să îţi tonifici musculatura, să pierzi din greutate şi să te distrezi.
lTenis – Tenisul nu este doar un sport distractiv, este şi un exerciţiu eficient care te ajută şi să scapi de câteva kilograme. Nici nu trebuie să fii profesionistă, de fapt chiar cu cât eşti nepricepută cu atât mai bine, pentru că munceşti mai mult şi din greu. Este un sport care combină viteza, mişcările în lateral şi îţi lucrează partea superioară a corpului, per total un antrenament complet. De aceea este şi eficient dacă vrei să slăbeşti, pentru că te ţine în continuă mişcare. Mai mult, pe măsură ce ce te implici în exerciţiu, creşti viteza şi scazi perioada de odihnă, muşchii sunt puşi în mişcare şi arzi calorii, ceea ce te ajută în final să dai jos din kilograme.
lMersul la cumpărături – Pentru noi mersul la cumpărături este una dintre activităţile plăcute, pe care le-am face zilnic. Dincolo de plăcere însă mersul la cumpărături poate fi chiar un sport, pentru că vă poate ajuta chiar să slăbiţi. Plimbatul prin magazine, admiratul hainelor, căutatul şi probatul te solicită şi arde caloriile. În plus, atuci când mergem la cumpărături uităm şi de foame şi de sete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea