Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sporturi amuzante care te ajută să slăbeşti

Publicat

în

Atunci când ne gândim la exerciţii, primul lucru care ne vine în minte sunt exerciţiile dificile şi obositoare. Există însă şi sporturi distractive care te ajută să te relaxezi dar şi să dai jos din kilograme. Poţi practica aceste activităţi împreună cu prietenele.
lDans – Slăbeşte în ritm de dans şi arde până la 180 de calorii în doar o jumătate de oră. Este o metodă eficientă de a avea mai multă energie, de a te simţi mai tânără şi de a-ţi proteja sănătatea. Optează pentru dansurile cu un ritm energic care te ţin într-o permanentă mişcare. Mai mult, poţi alege un dans pe care îl poţi face cu partenerul tău, cu un ritm haios, vă va distra şi cu siguranţă, vă veţi simţi mult mai bine după.
lHula Hoop – Este considerat cel mai bun exerciţiu care te ajută să scapi de kilograme, în special în ceea ce priveşte colăceii de pe abdomen. Nu este un exerciţiu care necesită o anumită condiţie fizică şi nu trebuie să înveţi practic ceva. Partea frumoasă este că poţi face acest exerciţiu oriunde, aşa că poţi lua cercul pentru a merge în parc cu prietenele şi să vă jucaţi. În felul acesta vă distraţi dar vă şi lucraţi corpul, poţi arde până la 1000 de calorii într-o oră. Doar 20 de minute de jucat sunt suficiente. Cercurile se găsesc în diferite dimensiuni, din plastic sau oţel, iar unele cercuri sunt făcute chiar dintr-un material moale pentru a te proteja de un posibil accident.
lVolei – Este sportul care te duce întotdeauna cu gândul la vacanţă, la plaja fierbine unde joci o partidă de volei cu prietenii. Distracţia cu siguranţă este garantată. Dar nu este obligatoriu să fii în vacanţă şi pe plajă, poţi juca volei la sală, sau acum că este cald poţi merge în parc cu câteva prietene. Poate că nu este la fel de plăcut ca la mare, dar efectul este acelaşi. Un aport ridicat de calorii arse, multă energie şi distracţie din plin. Sportivii care practică volei de performanţă ard în jur de 600 de calorii pe oră, o jumătate de oră de joc intens este însă mai mult decât suficient.
lWii – Este invenţia cea mai apreciată la acest moment în materie de jocuri şi este o descoperire revoluţionară în ceea ce priveşte antrenamentele. Aceste jocuri nu ţin cont de vârstă, aşa că te poţi juca cu copiii tăi sau chiar cu prietenele tale. Şi cum sunt numeroase jocuri pentru care poţi opta, fie că dansezi, cânţi la chitară sau joci tenis virtual, distracţia este garantată şi unde mai pui că aportul de energie consumat este unul ridicat şi suficient pentru a te ajuta chiar să şi arzi caloriile. Mai mult, acum poţi găsi chiar jocuri sportive şi programe de antrenamente şi poţi face exerciţii virtual.
lÎnot – Înotul îţi conferă un exerciţiu pentru întregul corp şi te ajută să arzi în jur de 360 de calorii doar în 30 de minute. Mai mult, acest sport este benefic pentru sănătatea ta, în special pentru inimă şi pentru plămâni. Este un sport relaxant şi amuzant şi nu ai nicidecum grijă de a te răni, cum se întâmplă în majoritatea celorlalte sporturi. Nu uita să aştepţi o ora înainte de înot şi după pentru a mânca. Este o metodă eficientă care îţi lucrează toate grupele de muşchi, te ajută să slăbeşti şi să te menţii în formă în acelaşi timp. Poţi lua chiar câteva cursuri de aerobic în apă care te ajută să îţi tonifici musculatura, să pierzi din greutate şi să te distrezi.
lTenis – Tenisul nu este doar un sport distractiv, este şi un exerciţiu eficient care te ajută şi să scapi de câteva kilograme. Nici nu trebuie să fii profesionistă, de fapt chiar cu cât eşti nepricepută cu atât mai bine, pentru că munceşti mai mult şi din greu. Este un sport care combină viteza, mişcările în lateral şi îţi lucrează partea superioară a corpului, per total un antrenament complet. De aceea este şi eficient dacă vrei să slăbeşti, pentru că te ţine în continuă mişcare. Mai mult, pe măsură ce ce te implici în exerciţiu, creşti viteza şi scazi perioada de odihnă, muşchii sunt puşi în mişcare şi arzi calorii, ceea ce te ajută în final să dai jos din kilograme.
lMersul la cumpărături – Pentru noi mersul la cumpărături este una dintre activităţile plăcute, pe care le-am face zilnic. Dincolo de plăcere însă mersul la cumpărături poate fi chiar un sport, pentru că vă poate ajuta chiar să slăbiţi. Plimbatul prin magazine, admiratul hainelor, căutatul şi probatul te solicită şi arde caloriile. În plus, atuci când mergem la cumpărături uităm şi de foame şi de sete.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

De câteva nopți, o vulpe flâmândă, își astâmpără foamea într-unul din cartierele municipiului Alba Iulia, aproape de strada Tulnicului. La lăsarea nopții aceasta vine să cotrobăie prin gunoaie și să se hrănească.

Animalul cu pricina, așa cum rezultă din filmarea trimisă de către un cititor al ZiarulUnirea.ro, nu este într-o condiție tocmai bună și dă semne că ar fi slăbit, poate tocmai de aceea tomberoanele țin loc de „restaurant” și sursă de hrană pentru vulpea surprinsă în filmare.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Un antreprenor local din Alba Iulia a semnalat astăzi printr-o postare pe mediul de socializare o situație ce naște multe semne de întrebare, iar unul dintre acestea ar fi : cât de sinonimă este administrația locală cu organizarea?

În trecutul apropiat extrem de mulți albaiulieni se întrebau de ce lucrările de trasare a marcajelor rutiere nu pot fi executate pe timp de noapte și este necesar ca și traficul să fie îngreunat pe timpul zilei.

Astăzi este rândul să ne punem aceași întrebare cu privire la serviciul de salubrizare din Cetatea Alba Carolina. Este necesar să îi deranjăm pe turiști și cetățeni cu mirosul unei mașini de gunoi în timpul zilei? Este chiar imposibil să se opereze noaptea?

Electrica Furnizare Discount

Știm – unele voci au să spună că operatorul este pe final de contract și acest lucru nu are să se mai întâmple, că viitorul este aproape, dar noi nu o să înghițim această măslină fiindcă operatorul are un plan stabilit, cum și următorul va avea, iar acel plan este aprobat de administrația locală, printre altele.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Zona gării din municipiul Alba Iulia este arhicunoscută pentru problemele pe care le are cu privire la „sensibilitatea” la intemperii. La fiecare ploaie puțin mai puternică și mai hotărâtă zona se inundă, iar această problemă dăinuie de ani buni fără ca cineva să fi găsit până în prezent vreo soluție.

Oamenii ce locuiesc la casele din această zonă trăiesc cu frică, de fiecare dată când plouă, de fiecare dată iși pun speranța într-o doză de noroc : aceea ca apa să nu le ajungă în curți și case. Cum toate acestea nu ar fi fost destule, arhicunoscutul „meșter” Dorel a pus cireașa pe tortul problemei.

Lucrările de asfaltare de pe Bulevardul Încoronării au fost și sunt în așa fel executate încât la o viitoare și sigură inundare a zonei, apa, datorită unghiului de turnare a covorului asfaltic, să fie „invitată” direct în curțile și casele oamenilor, cetățeni albaiulieni plătitori de taxe și impozite.

Electrica Furnizare Discount

Fără să ne mai lungim cu vorba prea mult îl întrebăm pe distinsul ce a declarat război lucrărilor neconforme: o să semnați acest deviz, stimabile?

N-ar strica să vedem totuși o acțiune precum a primarului Piedone și de mâine să vedem freze care rad lipsa de logică cu care a fost executată această lucrare, un primar care să-i scuture pe executanți și să îi tragă de urechi astfel încât să facă ce ar fi fost normal să facă : să respecte niște reguli elementare ale fizicii.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare