Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sports Festival 2023: Echipa Națională va rămâne în vitrina de lux a lui Hagi și Popescu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a doua zi a Sports Festival aduce în fața publicului un meci demonstrativ de excepție. Vineri, 2 iunie, de la ora 20.30, pe Cluj Arena, All Stars Romania întâlnesc Galatasaray Legends! Toate încasările acestui joc caritabil vor fi donate victimelor cutremurului din Turcia din februarie

Aproape 15.000 de fani ai fotbalului sunt așteptați la meci. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, și renumitul fost fotbalist brazilian Mário Jardel, se numără printre vedetele acestui meci.

Cei doi mari fotbaliști români, care au făcut istorie cu reprezentativa tricoloră, dar și cu celebra formație „Cim Bom Bom” au fost prezenți în dimineața premergătoare meciului la conferința de presă organizată la hotelul Radisson Blu Cluj-Napoca, alături de Patrick Ciorcilă, co-fondatorul Sports festival și cei doi reprezentanți ai formației Galatasaray – Mario Jardel și Umit Davala.

Suntem foarte bucuroși să fim prezenți la acest meci, ce ne face să ne aducem aminte de momentele frumoase pe care le-am petrecut fie la echipa națională sau la Galatasaray. Este un moment de revedere cu vechii prieteni. Este un moment emoționat pentru că vom juca la ambele echipe. De fiecare dată când îmbrăcăm tricoul echipei naționale simțim o bucurie aparte. Și întotdeauna echipa natională va rămâne în vitrina noastră de lux, însă o însemnătate la fel de importantă este și când am purtat tricoul echipei Galatasaray pentru că este vorba de o istorie de patru ani de zile. Nu am uitat să ne uităm în buletine, înaintea acestui meci iar faptul că îmbrăcăm acum tricoul echipei naționale pe care le purtam acum 25 de ani nu înseamnă că mai avem aceiași viteză ca atunci. Azi dimineața ne-am urcat și pe cântar și arată mult diferit față de atunci. Ne bucurăm că punem din nou ghetele de fotbal în picioare și aceste tricouri de o însemnătate incredibilă pentru noi„, a declarat Gică Popescu, ce a ținut să felicite public echipa turca Galatasaray pentru câștigarea campionatului turc din acest sezon.

Meciul de anul trecut a fost un spectacol foarte bun, meciul jucat la Cluj, și mă bucur că am revenit. E o mare bucurie să ne revedem colegii să retrăim amintiri din perioada petrecuta împreună la echipa națională și la Galatasaray. A fost cea mai bună perioadă în acele timpuri unde s-a făcut performanță și unde am avut multe victorii și bucurii. Sperăm ca deseară să facem față pe teren. Felicitări Clujul că e deschis la aceste lucruri, sportul face parte din viața noastră și e bine să ne mișcăm„, a declarat Gheorghe Hagi.

Lucian DANCIU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea