Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia „sărbătoresc” Paştele la competiţii internaţionale

Sfârşitul de săptămână aduce pentru cei mai mulţi dintre noi Sfintele Sărbători de Paşte, probabil cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii. Sportivii CS Unirea Alba Iulia nu se pot bucura din plin de aceste momente fiind programate competiţii chiar în această perioadă.

Astfel că Roxana Duţă (foto) va lua startul în proba de semimaraton, din cadrul „Vienna City Marathon” care se va desfăşura chiar în ziua de Paşte, duminică 15 aprilie 2012.

Sportiva este legitimată la CS Unirea/CS Universitatea Alba Iulia şi este pregătită de prof. Avram Gabriel.

La competiţia din capitala Austriei se vor alinia la start o serie întreagă de performeri din elita mondială culminând cu deţinătorii recordurilor mondiale Haile Gebrselassie(Etiopia) şi Paula Radcliffe(Anglia).

Tot la acest final de săptămână se va desfăşura „BROWN CUP”, competiţie de Orientare care are loc în fiecare început de an în Bulgaria.

La aceasta vor participa şi 7 sportivi ai secţiei de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia şi anume Irina Maiorescu, Andreea Dănilă, Tamaş Bogya, Radu Milea, Robert Muscaliuc, Ştefan Copeţchi şi Vasile Aluaş.

Competiţia va avea două etape, prima zi fiind programată proba de Sprint iar a doua zi fiind proba de Medie Distanţă, etapă care punctează în clasamentul mondial feminin şi masculin al seniorilor. „Îmi doresc ca toţi sportivii care intră în competiţii în această perioadă să se întoarcă acasă mulţumiţi de rezultatele obţinute. Atât lor cât şi sportivilor şi antrenorilor care nu au competiţii în această perioadă le doresc să aibă parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi!HRISTOS A ÎNVIAT!„, a precizat într-un comunicat de presă Gabriel Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.

Dan HENEGAR

3 Comentarii

radu 12 aprilie 2012 at 11:42

merg la tot felul de concursuri ca au bani…de la noi!
ce-s cu concursurile astea fictive domnule anghel?
trebuie justificati niste bani de-ai nostri? oare poti sa-i justifici pe aceste concursuri?

ana maria groza 12 aprilie 2012 at 19:01

domnule Radu, la ce competitii ar trebui sa partcipe sportivii? cum adica fictive?

radu 13 aprilie 2012 at 8:46

tu sportiva lu peste,nu mai strica banii mei pe prostioare ieftine, macar tine banii pentru Olimpiada ca am auzit ca fara tine nu se mai tine editia 2012.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...