Rămâi conectat

Actualitate

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia „sărbătoresc” Paştele la competiţii internaţionale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfârşitul de săptămână aduce pentru cei mai mulţi dintre noi Sfintele Sărbători de Paşte, probabil cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii. Sportivii CS Unirea Alba Iulia nu se pot bucura din plin de aceste momente fiind programate competiţii chiar în această perioadă.

Astfel că Roxana Duţă (foto) va lua startul în proba de semimaraton, din cadrul „Vienna City Marathon” care se va desfăşura chiar în ziua de Paşte, duminică 15 aprilie 2012.

Sportiva este legitimată la CS Unirea/CS Universitatea Alba Iulia şi este pregătită de prof. Avram Gabriel.

La competiţia din capitala Austriei se vor alinia la start o serie întreagă de performeri din elita mondială culminând cu deţinătorii recordurilor mondiale Haile Gebrselassie(Etiopia) şi Paula Radcliffe(Anglia).

Tot la acest final de săptămână se va desfăşura „BROWN CUP”, competiţie de Orientare care are loc în fiecare început de an în Bulgaria.

La aceasta vor participa şi 7 sportivi ai secţiei de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia şi anume Irina Maiorescu, Andreea Dănilă, Tamaş Bogya, Radu Milea, Robert Muscaliuc, Ştefan Copeţchi şi Vasile Aluaş.

Competiţia va avea două etape, prima zi fiind programată proba de Sprint iar a doua zi fiind proba de Medie Distanţă, etapă care punctează în clasamentul mondial feminin şi masculin al seniorilor. „Îmi doresc ca toţi sportivii care intră în competiţii în această perioadă să se întoarcă acasă mulţumiţi de rezultatele obţinute. Atât lor cât şi sportivilor şi antrenorilor care nu au competiţii în această perioadă le doresc să aibă parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi!HRISTOS A ÎNVIAT!„, a precizat într-un comunicat de presă Gabriel Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea