Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba organizează concurs pentru realizarea logo-ului oficial al instituţiei

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În următoarele două luni, în perioada 15 iulie – 15 septembrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba organizează un concurs pentru realizarea siglei oficiale a instituţiei. Concursul, care se va desfăşura pe pagina oficială de Facebook a Spitalului din Alba Iulia, este deschis tuturor persoanelor pasionate de grafică, şi de asemenea, şi agenţiilor.

„Dacă doreşti să îţi creezi un palmares, sau să te lauzi cu realizarea unei sigle deosebite pentru o instituţie importantă din judeţul Alba, aceasta este ocazia perfectă”, este mesajul reprezentanţilor instituţiei.

Regulamentul concursului 

  • Logourile trebuie să respecte o tematică medicală.
  • Creațiile trebuie să fie unice, fără elemente copiate din alte producții publicitare vizuale, nu se accepta creaţiile realizate cu imagini preluate din galeriile media gratuite. Designerul îşi asumă responsabilitatea pentru originalitatea creaţiilor sale.
  • Logourile se transmit atât în format vectorial (Adobe Illustrator, Corel Draw etc), cât și în format .jpg (sau .png în cazul creațiilor cu transparență).
  • Pentru formatul vectorial, codul de culoare acceptat este CMYK.

Termenul limită de transmitere a imaginilor este 15.08.2013.

Concursul se desfășoară pe o perioadă de două luni calendaristice, până în data de 15.09.2013.

  • Designerii pot furniza multiple variante de logo, cu mențiunea ca acestea să difere substanțial între ele (de exemplu, nu se acceptă aceeași idee grafică de multiple ori, în culori diferite).
  • Modelul câștigător se va alege astfel: intră în finală primele trei cele mai votate imagini pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia (imaginile care strâng cele mai multe like-uri). Alegerea finală va fi realizată de o Comisie a Spitalului formată din minim 4 membri.

Concursul este deschis tuturor.

  • Design-urile sunt transmise către Spital fără pretenții financiare din partea creatorilor. Persoana sau agenţia care va fi declarată câştigătoare nu va fi recompensată financiar.
  • Numele persoanei sau agenţiei care a dezvoltat logoul câștigător va fi menţionat pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba (cu link spre site-ul de prezentare, dacă există), iar persoana sau agenţia care a realizat sigla va putea trece în portofoliu această realizare.
  • Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia va avea, definitiv, drept unic de folosire și copyright asupra logoului câștigător.

Participanţii la concurs îşi asumă toate condiţiile impuse de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Toţi cei interesaţi vor putea să trimită modelele propuse pe adresa [email protected], iar imaginile vor fi postate apoi postate pe pagina de Facebook a Spitalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea