Rămâi conectat

Societate

Spaţiu de joacă pentru copii în cadrul festivalului Alba Iulia Music & Film Festival

Alexandra Mates

Publicat

în

Părinţii care vin cu copii la festivalul „Alba Iulia Music & Film Festival” pot sta liniştiţi. Organizatorii  vor pune la dispoziţia părinţilor o zonă pentru copii special amenajată, în apropierea celei mai mari scene a festivalului: Piaţa Cetăţii Open Air. Copiii vor putea urmări desene animate şi se vor implica în activităţi distractive, în timp ce părinţii lor vor avea libertatea de a se bucura de atmosfera de festival.

„Am văzut din experienţa altor festivaluri că întotdeauna părinţii, câteodată, au probleme atunci când vin cu copii. Am încercat să facem acest tip de corp –  atelier de creativitate, unde copii pot să stea să se joace, să vadă desene animate… să le dăm o şansă să fie parte în eveniment, oferindu-le şi părinţilor ocazia să respire”, a declarat Tudor Giurgiu, directorul festivalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea