Rămâi conectat

Economie

Sosesc biletele de călătorie gratuite pentru veterani!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Col. (r) Eugen Papeş, din cadrul Biroului Executiv al Asociaţiei Judeţene a Veteranilor de Război „Regele Ferdinand I” Alba, se va deplasa săptămâna viitoare la Bucureşti, pentru a ridica în 29 februarie de la Imprimeria Naţională, cu o întârziere de două luni, biletele de călătorie gratuită pentru veteranii şi văduvele veteranilor de război. În total, este vorba despre aproximativ 9000 de bilete CFR la clasa I, 24000 de bilete CFR la clasa a II-a şi 33000 de bilete de călătorie auto. G-ral. bg. (r) Ion Radu, preşedintele AJVR Alba, ne-a declarat că în următoarele două săptămâni de când vor fi aduse biletele respective vor fi semnate şi ştampilate, distribuirea acestora la subfiliale urmând să fie făcută după data de 15 martie a.c.
Potrivit Legii nr. 44/1994, veteranii decoraţi pe front trebuie să beneficiaze de 24 de bilete CFR (clasa I) şi 24 auto, cei decoraţi cu “Crucea Comemorativă a celui de-al Doilea Război Mondial” trebuie să primească 12 bilete CFR (cls. II) şi 24 auto. Văduvele de veterani decoraţi pe front beneficiază de 12 bilete CFR (cls. I) şi 12 auto, iar văduvele veteranilor decoraţi cu “Crucea Comemorativă” şi cei nedecoraţi primesc 6 bilete CFR (cls. II) şi 12 auto.  De la 1 aprilie 2011, Ministerul Transporturilor nu a mai decontat biletele de călătorie auto. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea