Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Soluția pentru depășirea crizei provocate de pandemia de COVID-19: „România SRL are nevoie de o strategie pentru următorul deceniu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul USR PLUS, Beniamin Todosiu, a postat pe pagina de socializare cartea „Economia în vremea coronavirusului”, împreună cu un citat al cărții care descrie modul în care țara noastră ar putea depăși criza creată de pandemia de COVID-19.

“România SRL are nevoie de o strategie pentru următorul deceniu, construită de oameni noi, cu o gândite diferită. Mentalitatea trebuie schimbată, iar teama clasei politice de a pierde cateva voturi din cauza unor măsuri corecte și necesare pentru binele țării trebuie înlocuită cu curajul și ambiția de a câștiga voturile majorității românilor prin politici revoluționare.

Avem nevoie de măsuri vizionare și sustenabile, ale căror efecte pozitive sa depășească ciclul electoral și generația actuală.

De ce? Pentru că o guvernare cu obiective stabilite pe termen scurt va cauza falimentul națiunii pe termen lung” – Iancu Guda fragment din cartea “Economia in vremea coronavirusului”, a scris deputatul Beniamin Todosiu pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea