Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Șoferul care a provocat un acident la Cugir iar apoi a fugit, prins de polițiști. Încerca să își ascundă urmele!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Cugir l-au identificat pe autorul accidentului rutier, soldat cu rănirea a două persoane, ce a avut loc în noaptea de 10/11 august 2015 şi care, după comiterea lui, a părăsit locul accidentului.

 

Potrivit IPJ Alba, “miercuri, 12 august a.c., poliţiştii rutieri din Cugir l-au identificat pe L.I., de 57 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de provocarea unui accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite uşor.

 

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 10/11.08.2015, în jurul orelor 03,10, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 704, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Cugir.

 

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 47 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale la spitalul din Cugir.

 

După comiterea accidentului, L.I. şi-a tractat autoturismul avariat, sprijinit fiind de S.A.V., de 30 de ani, din Cugir şi a încercat să-l repare, pentru a ascunde urmele accidentului rutier.

 

Din verificări a rezultat că, pe timpul tractării, autoturismul lui L.I. a fost condus de S.A.V., care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de L.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, iar faţă de S.A.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea