Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Şoferii prieteni cu alcoolul au căzut în plasa poliţiştilor de la „Rutieră”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    *În nici 24 de ore, trei conducători auto au fost surprinşi băuţi la volan pe drumurile din Alba. Marţi, 15 noiembrie, agenţii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Unirea au oprit în timp ce se afla pe raza comunei Noşlac un autoturism condus de Eugen C., de 50 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca. Pentru că acesta mirosea a băutură, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care clujeanul a fost condus la Spitalul Municipiului Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
*Marţi seara, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au controlat pe Cosmin M., de 25 de ani, domiciliat în municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cetatea de Baltă. În urma testării cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aer expirat, tânărul a fost condus la Spitalul Municipiului Blaj unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
* Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Alba Iulia, au oprit pentru control, în noaptea de marţi spre miercuri, un autoturism condus se către Alexandru S., de 21 de ani, din localitate. Întrucât la solicitarea poliţiştilor tânărul a refuzat să prezinte pentru control documentele personale, Alexandru a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Alba Iulia, pentru identificare. Aici a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celor trei şoferi le-au fost suspendate permisele de conducere şi le-au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea