Şoferi băuţi şi fără permis „agăţaţi” în filtrele poliţiei rutiere

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

lSâmbătă, 27 august, ora 16,20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control pe D.N. 7 în afara localităţii Şibot un autoturism condus de H.S., cetăţean bulgar, de 49 de ani, din Targovishte, Bulgaria. În urma verificărilor efectuate la Centrul de Contact Româno – Bulgar Giurgiu, s-a stabilit că şoferul autoturismului nu deţine permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.
lSâmbătă, la ora 14,20, lucrători din cadrul Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce efectuau serviciul de patrulare intercomunală, pe DN 67 C, pe raza comunei Săsciori, l-au identificat în trafic pe T.B.S., de 30 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.
lÎn noaptea de sâmbătă spre duminică, la o jumătate de oră după miezul nopţii, agenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Alba Iulia l-au depistat pe Calea Moţilor din municipiu pe M.C., de 44 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat.
lLucrători din cadrul formaţiunii rutiere Aiud, în timp ce executau activităţ de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.N. 1, au oprit un autoturism al cărui conducător auto, T.A.V., de 25 de ani, din municipiul Timişoara, a executat o manevră de depăşire neregulamentară. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere suspendat.
lPoliţiştii din Sebeş au oprit pentru control, pe strada Valea Frumoasei din Şugag un autoturism condus de G.D., de 59 de ani, din comuna Şugag. Întrucât conducătorul auto emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aer expirat.
lPoliţişti din Cîmpeni l-au depistat pe D.J. 762 pe raza comunei Vidra, pe A.N., de 20 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată sau înregistrată în circulaţie. Faţă de A.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.
lSâmbătă noaptea, la ora 23,10, poliţiştii din Teiuş au oprit pentru control un autoturism condus de N.D.D., de 40 de ani. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat
lLucrători din cadrul Secţiei 11 de Poliţie Rurală Baia de Arieş au oprit, pentru control pe D.C. 130, pe raza localităţii Sălciua, un autoturism condus de B.I., de 49 de ani, din comuna Sălciua. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei