Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Şoferi băuţi sancţionaţi de poliţişti

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Şpring, au oprit sâmbătă, în localitatea Ohaba, un autoturism condus de catre Constantin I. în vârstă de 65 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipiului Sebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

*În aceaşi zi politistii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurala Unirea l-au surprins pe Nicuşor S., de 20 de ani, din Ocna Mureş conducând un autoturism prin comuna Unirea, având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

*Duminică, 13 noiembrie, poliţiştii din Baia de Arieş l-au controlat pe Valer. C. în vârsta de 29 de ani, din aceiaşi localitate, în timp ce conducea un autovehicol având o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aer expirat.

* În aceeaşi noapte, poliţiştii din Alba Iulia, au oprit un autoturism condus pe strada Vasile Goldis,  de către Ion V., de 31 de ani din Zlatna. Deoarece conducatorul auto avea, în urma testării cu etilotestul, o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aer expirat, a fost condus la Spitalul Judeţean Alba pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

*La Sebeş, poliţiştii de la serviciul rutier au oprit pentru control un autoturism condus de catre Ovidiu N.C. de 24 de ani. Întrucât conducatorul auto emana galenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aer expirat.

* Luni, 14 noiembrie, după miezul nopţii patrula Secţiei nr. 7 Poliţie Rurala Sebes, a oprit pentru control, in localitatea Sugag, un autoturism condus de Constantin I., de 28 ani, care a fost condus la Spitalul Municipiului Sebeş pentru recoltarea de  probe biologice, după ce în urma testării cu etilotestul acesta avea o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aer expirat. Faţă de toţi aceşti conducători auto poliţiştii efectuează cercetari sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o îmbibaţie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea