Șofer din Bihor, cercetat de polițiștii din Cugir după ce a prezentat un permis fals de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile maghiare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Cugir au oprit pentru un control de rutină, un autoturism condus de un bărbat din județul Bihor. În urma controlului, polițiștii au depistat că permisul de conducere, eliberat de autoritățile maghiare, era fals, deoarece bărbatul nu figura în bazele de date ca posesor al unui permis de conducere.

La data de 11 august 2020, în jurul orei 13.20, polițiștii rutieri din Cugir au oprit, pentru control, pe strada Râul Mic din Cugir, un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Popești, județul Bihor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La control, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile maghiare, însă, din primele verificări efectuate de polițiști, se presupune că documentul ar fi fals, întrucât bărbatul nu figurează în bazele de date ca fiind posesorul uni permis de conducere.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419