Rămâi conectat

Sport

„Soda dragă”, prima victorie, 2-1 la Viișoara | Meciul din Cupa României, cu Unirea Alba Iulia, amânat pe 20 august

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida din Cupa României, de pe “Cetate”, dintre conjudețenele CSM Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș se va disputa sâmbătă, 20 august, în loc de miercuri, 17 august.

Invocând chestiuni legate de aprobarea de către Comitetul Executiv al FRF, ce are ședință în 18 august, a cesionării dreptului de participare în Liga 3 dinspre AFC Unirea 1924 Alba Iulia spre CS Municipal Unirea Alba Iulia, “alb-negrii” au obținut amânarea jocului, tocmai pentru a se rezolva chestiunea mai sus amintită, dar și alte probleme legate de dreptul de legitimare al jucătorilor, interzis din pricina datoriilor către Al. Giurgiu și Bicheși (cu Ilie Adam s-a închis litigiul, după plata datoriilor).

CS Ocna Mureș a realizat prima victorie a verii, 2-1 (1-0), în deplasare cu Victoria Viișoara, goluri marcate de G. Goronea (5) și Dioșan (47), o confruntare în finalul căreia a apărut în teren și antrenorul Dan Roman, iar ocnamureșenii au mizat în actul secund pe mijlocașul senegalez Thiam Ousmane (22 de ani, cu juniorat la Juventus Torino, fost la ACR Messina, anul trecut s-a pregătit cu Viitorul Cluj).

“După aspectul meciului diferenta trebuia să fie mult mai clară. Sper să reușim să-l achiziționăm pe fotbalistul african, vrem să mai renunțăm la un jucător și să mai realizăm un transfer”, a punctat Dan Roman.

CS Ocna Mureș: M. Țăranu – Duda, Cimpoieșu, Al. Țăranu, Al. Kiraly – G. Goronea, Socaci, Al. Giurgiu, Căt. Creț, Ceaca, Al. Coman; au mai intrat Cădar, Gorba, Bucșa, D. Ghiță, Dioșan, Paleoca (a acceptat propunerea), Ognean, Cioargă, Thiam, D. Roman; absenți Guț, Coltor, Oprinca (Șerbănescu a plecat la Minerul Ocna Dej).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa Satelor 2024, faza a doua, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie | Vezi echipele calificate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Satelor 2024 își derulează faza a doua a grupelor, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie Cupa Satelor 2024, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri (fete din 2009 și mai tinere), și-a derulat faza întâi a grupelor. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea