Rămâi conectat

Sport

Situație complicată la Unirea Alba Iulia după contestația Unirii Dej! Marți, ora 18.00, meci pe “Cetate”, cu Sănătatea Cluj, Bicheși poate utiliza doar trei seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contestația depusă de Unirea Dej, după partida din 14 aprilie, prin care a solicitat câștigarea partidei la “masa verde”, pentru faptul că “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri nu au respectat și în această stagiune regulile privind utilizarea a 5 jucători sub 21 de ani, pe lângă cei trei juniori obligatorii, a complicat foarte mult situația la Unirea Alba Iulia, punându-l în dificultate pe antrenorul Adrian Bicheși.

Astfel, începând din partida de mâine, de pe “Cetate”, ora 18.00, cu Sănătatea Cluj (26 de puncte), contând pentru etapa a 27-a a Seriei a 5-a, adică în ultimele 4 runde, unirișii vor alcătui o formulă de echipă în care se vor regăsi numai trei seniori (la fel ca în campionatul anterior când au fost primiți în Liga a 3-a pentru că au activat la Liga Elitelor), pentru a evita alte contestații posibile din partea oponenților.

Citește și: Probleme pentru Unirea Alba Iulia! Unirea Dej vrea victoria la „masa verde” și a făcut contestație la meciul direct! Neclarități în regulamentul FRF legat de participarea “alb-negrilor” în eșalonul terț!!!

Jocul cu “virușii verzi” este întâiul pentru Unirea Alba Iulia, după umilința cu “șepcile roșii”, 0-7 acasă, coșmarul din 28 aprilie, ce intră în istoria negativă a clubului. “Nu avem ce face, respectăm regula. Sperăm din suflet să ne trezim din pumni, să depășim pragul psihologic. Până la urmă, nu aceea este fața noastră, din confruntarea cu liderul, dar trebuie să demonstrăm aceasta prin evoluții convingătoare, în noile condiții”, a declarat Adrian Bicheși, antrenorul Unirii Alba Iulia, echipă clasată pe locul al șaselea (42 de puncte).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea